Κόλλησαν στο μηδέν τα πιτσιρίκια ΠΑΟΚ και Αρη

Κόλλησαν στο μηδέν τα πιτσιρίκια ΠΑΟΚ και Αρη

Τα παιδιά του Πάμπλο Γκαρσία είχαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα

Σε έναν εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, η Κ19 του Δικεφάλου έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Άρη στο Λάκκωμα και είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της φετινή Super League Σουρωτή.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν τον Δικέφαλο χωρίς τον τραυματία Διαμαντή, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τον Γιαξή παρτενέρ του Μιχαηλίδη στα στόπερ, τριάδα στα χαφ με τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και τους Τζοβάρα, Δούμτση και Πανίδη στην επιθετική γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Μπαλογιάννη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης μίας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας στο 6′, αλλά το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι. Στο 12′ ο Δούμτσης είδε τον τερματοφύλακα του Άρη να σταματάει με τα πόδια το τελείωμα του.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή αλλά να μην βρίσκει χώρους και να προσπαθεί να αναπτυχθεί με μεγάλες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, οι οποίοι από την πλευρά τους δεν απείλησαν μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τον Άρη, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Δικέφαλος είχε στο τελευταίο μισάωρο τον έλεγχο, με τους Κιτρινόμαυρους να ασχολούνται κυρίως με το πως θα κάνουν καθυστερήσεις.

Ο Τζοβάρας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με σουτ από πλάγια θέση και σε τετ α τετ που επιχείρησε να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχαηλίδης δεν αξιοποίησε φάουλ σε καλή θέση, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Άρης είχε την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή που πέρασε άουτ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης, Δούμτσης (46′ Γαϊτανίδης), Τζοβάρας, Πανίδης (60′ Γκαργκαλατζίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ