Πρίγιοβιτς: «Δεν είμαι ο… Κόπερφιλντ να σκοράρω σε δύο λεπτά!»

Πρίγιοβιτς: «Δεν είμαι ο… Κόπερφιλντ να σκοράρω σε δύο λεπτά!»

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τις ελάχιστες ευκαιρίες που του δίνει ο Κρστάιτς στην Εθνική ομάδα

Μεγάλο θέμα είχε δημιουργηθεί στα σερβικά ΜΜΕ με τη στάση του Μλάντεν Κρστάιτς απέναντι στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Εθνική Σερβίας. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ έμεινε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στα δύο τελευταία ματς και έτσι υπήρξε έντονη κριτική προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ειδικά μετά το 0-0 με τη Ρουμανία.

Ο Πρίγιοβιτς φέρεται να έκανε κάποιες δηλώσεις για το θέμα στο σάιτ «Kurir sport» όπου είπε: «Ο Μίτροβιτς και εγώ συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό όταν είμαστε μαζί στην επίθεση μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα. Με την κοινή μας παρουσία, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, αλλά δεν είμαι ο Κόπερφιλντ για να σκοράρω μέσα σε δύο λεπτά όταν μπαίνω στο γήπεδο. Εάν έπαιρνα περισσότερα λεπτά μέσα στο γήπεδο, τότε ίσως θα μπορούσα να γίνω Κόπερφιλντ και να αλλάξω το αποτέλεσμα».

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ ακόμη τόνισε: «Φυσικά, είναι τιμή μου να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας και θα είμαι πάντα διαθέσιμος. Ο προπονητής είναι όμως εκείνος που αποφασίζει πότε και πόσο θα παίξω. Εγώ θα είμαι πάντα έτοιμος να αξιοποιήσω την ευκαιρία όποτε μου δίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ