Πετράκης : «Έλλειψη fair play που μας πάει σε άλλες εποχές»

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για έλλειψη fair play και σκόπιμες καθυστερήσεις «που μας πάνε σε άλλες εποχές», μιλώντας για τη συμπεριφορά των παικτών του Παναιτωλικού,

Πετράκης : «Έλλειψη fair play που μας πάει σε άλλες εποχές» | to10.gr

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες το απόγευμα του Σαββάτου (20/10). Την ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας ζητούσε συγγνώμη από τους Ηπειρώτες για τις καθυστερήσεις των παικτών του, ο Γιάννης Πετράκης τόνισε το γεγονός που επισήμανε και ο συνάδελφός του, κάνοντας λόγο για έλλειψη fair play και σκόπιμες καθυστερήσεις «που μας πάνε σε άλλες εποχές». Επίσης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του και αυτά που καλείται να βελτιώσει, ενώ μίλησε για στενάχωρη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μια στενάχωρη ημέρα για εμάς. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Παίζαμε μετά από καιρό στην έδρα μας και θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα, έκανε προϋποθέσεις για γκολ. Δεν θέλω να αναφερθώ στους τρόπους που το έκανε. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε καλή εικόνα και παρουσία. Δεχτήκαμε το 0-1 σε μια κρίσιμη στιγμή, πήρε ψυχολογία ο Παναιτωλικός και αγχωθήκαμε εμείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που φτάναμε κοντά στην αντίπαλη εστία παίζαμε πολύ καλά, δεν κινδυνεύσαμε αμυντικά, πλην του τέλους. Δεν είχαμε λύσεις επιθετικά, παρά τις καλές προϋποθέσεις. Παρότι δεν κάνω αναφορά σε τέτοια πράγματα, αρνητικός παράγοντας γι’ αυτή μας την εικόνα ήταν η συμπεριφορά των αντιπάλων. Δεν υπήρχε fair-play, θεωρώ ότι υπήρχε σκόπιμη καθυστέρηση που μας πάει σε άλλες εποχές. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το ματς και να κερδίσουμε πράγματα στο μέλλον».

Προϋποθέσεις κάνουμε, ευκαιρίες δεν κάνουμε. Χρειαζόμαστε δουλειά, θέλουμε βελτίωση και είναι στο μυαλό μας πως θα το κάνουμε. Κάναμε σήμερα 6-7 προϋποθέσεις και η μόνη καθαρή ευκαιρία ήταν του Ξύδα στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Άλλη δεν θυμάμαι. Ο Παναιτωλικός απείλησε μία φορά στην αρχή και άλλες δύο στα γκολ του. Έχει να κάνει και με συγκυρίες αυτό το πράγμα, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να γινόμαστε πιο επικίνδυνοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο