Ντέλετιτς και Λαμία: Μια σχέση… πάθους και γκολ!

Ντέλετιτς και Λαμία: Μια σχέση… πάθους και γκολ!

Ο Σέρβος επιθετικός της Λάρισας, διάγει τη δεύτερη σεζόν του στα ελληνικά γήπεδα και έχει… αναπτύξει σχέσεις «πάθους» με τη Λαμία καθώς όπου τη βρίσκει την φορτώνει γκολ!

Ο 25χρονος επιθετικός, Μάρκο Ντέλετιτς, ήρθε στην χώρα μας τον Ιούλιο του 2016 για λογαριασμό της Λάρισας, μετά από θητεία στο σερβικό και το ρουμάνικο πρωτάθλημα. Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης αλλά είναι καλύτερος όταν αγωνίζεται στα δύο άκρα είτε από τα αριστερά για να πατάει γραμμή και να σεντράρει είτε από τα δεξιά για να συγκλίνει με ανάποδο πόδι και να απειλεί.

Στην ομάδα του Κάμπου μας έχει δείξει πως πρόκειται για έναν κοντρολαρισμένο παίκτη και καλά στοιχεία που μπορεί να κάνει καλή καριέρα σε ομάδες του μέσου της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ο Ντέλετις έχει προλάβει στο διάστημα που φοράει τα βυσσινί να σκοράρει 7 φορές και να μοιράσει άλλες 7 ασίστ.

Αυτό που τον χαρακτηρίζει όμως στο διάστημα που αγωνίζεται στην Ελλάδα, είναι η… ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με την ομάδα της Λαμίας, καθώς όπου την πετυχαίνει, την φιλοδωρεί με γκολ. Η αρχή έγινε πέρσι όταν η Λαμία ως νεοφώτιστη τότε, υποδέχτηκε τη Λάρισα (15η αγωνιστική) και ο Ντέλετιτς με δύο γκολ του (18’ και 31’) έδωσε τη νίκη (2-0) στην ΑΕΛ. Στο ματς του δεύτερου γύρου (30η αγωνιστική) ο Σέρβος ήταν και πάλι εκεί, σκοράροντας και ισοφαρίζοντας το γκολ του Τσούκαλου για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για τους γηπεδούχους.

Σήμερα (20/10) ο Μάρκο ξαναπήρε το… όπλο του! Στο 30’ άνοιξε το σκορ και πάλι κόντρα στη Λαμία φτάνοντας τα 4 γκολ κόντρα στους Φθιώτες, από τα 7 που έχει βάλει στην καριέρα του, όντας και ο μοναδικός σκόρερ των βυσσινί κόντρα στους Λαμιώτες!

Η… αγάπη αυτή καλά κρατεί και οι λάτρεις των σερί και των αριθμών θα έχουν σίγουρα σημειωμένη στο μπλοκάκι τους την ημερομηνία της ρεβάνς στη Λαμία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ