Ξάνθη: Πρόβλημα με Καντά, χάνει τον Λεβαδειακό!

Ξάνθη: Πρόβλημα με Καντά, χάνει τον Λεβαδειακό!

Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι στη Βοιωτία – Εκτός λόγω καρτών και ο Κασά Καμαρά.

Με δύο πολύ σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί η Ξάνθη στο αυριανό (21/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κασά Καμαρά και Σοφιάν Καντά.

Η απουσία του πρώτου ήταν δεδομένη, λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που είχε συμπληρώσει, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή. Η απουσία του Καντά είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς είναι ένας από τους στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής της Ξάνθης. Ο Γάλλος είχε αγωνιστεί και στα 6 προηγούμενα παιχνίδια, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις. Επίσης, εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Φασίδης, Φλίσκας.

Αναλυτικά, την αποστολή της Ξάνθης για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Ντε Λούκας, Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Μπρίτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ