Καστρίτης: «Δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα»

Καστρίτης: «Δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα»

Ο τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο εξέφρασε κάποια παράπονα για την άμυνα.

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε την Κύμη να ηττάται στην δεύτερη παράταση από τον Κολοσσό και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στάθηκε στην άμυνα των παικτών του λέγοντας ότι δεν έμεινε ευχαριστηνένος.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω την τοποθέτησή μου εκφράζοντας τις ευχές μας στον παίκτη του Κολοσσού, Κουίνσι Ντιγκς, να μην έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και σύντομα να είναι κοντά στην ομάδα του. Από ‘κει και πέρα, για ακόμη μία αγωνιστική σε παιχνίδι εκτός έδρας, όπως δηλαδή και με τον Πανιώνιο, ήταν ένα παιχνίδι με πολλές κατοχές και πήγε ψηλά το σκορ. Αν και πολύ νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα ήταν ένας τελικός για εμάς. Έτσι αντιμετωπίστηκε και από τον Κολοσσό, όπως φάνηκε και έτσι προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε την ομάδα μας.

Οπωσδήποτε είναι ευχάριστο για τον κόσμο να παρακολουθεί τέτοια παιχνίδια. Αλλά, όπως είχα πει και πριν, δεν είμαστε μία ομάδα, ειδικά στα εκτός έδρας, που θέλουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό και να νικάμε μέσα από την επίθεσή μας. Από την έκταση του σκορ και μόνο, ακόμη και έπειτα από δύο παρατάσεις, μπορούμε να καταλάβουμε ότι σήμερα δεν καταφέραμε να παίξουμε στο πίσω μέρος του γηπέδου όπως θα θέλαμε. Για να μην παρεξηγηθώ, οι παίκτες μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Ορισμένοι ήταν τραυματίες και παρ’ όλα αυτά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και γι’ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι και περήφανοι για την προσπάθειά τους. Το ότι δεν το κάναμε αυτό κάθε φορά με τον σωστό τρόπο, δείχνει ότι θέλουμε βελτίωση. Όμως, όσο συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, ο Κολοσσός ήταν καλύτερος. Πήρε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και αρνήθηκε να χάσει. Γι’ αυτό, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», κατέληξε ο Ελληνας τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ