Ο Τζιμπούρ σε δίκη για πλαστογραφία και η κλεμμένη BMW!

Ο Τζιμπούρ σε δίκη για πλαστογραφία και η κλεμμένη BMW!

Συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο τον Οκτώβριο του 2015, όταν ήταν παίκτης της ΑΕΚ, κατηγορούμενος για πλαστογραφία. Τι λέει ο συνήγορός του.

Η ζωή του και η καριέρα του σε καμία περίπτωση δεν περιβάλλονται από… ησυχία και χαμηλούς τόνους. Τουναντίον. Ο Ράφικ Τζιμοπόυρ, όπου κι αν αγωνίστηκε ήταν εκρηκτικός και απρόβλεπτος. Με την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του να μπαίνουν εμπόδιο σε μία ακόμη μεγαλύτερη καριέρα. Η οποία, βεβαίως, περιλαμβάνει κορυφαίος σταθμούς, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Αρης, ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος. Και τώρα το… Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών!

Διότι το θέμα μας δεν είναι ο παίκτης Τζιμπούρ. Αλλά ο εκτός γηπέδων Ράφικ. Ο οποίος έχει μπλεξίματα το τελευταίο διάστημα. Καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», τον Οκτώβριο του 2015, όταν ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, είχε συλληφθεί να οδηγεί ένα τζιπ BMW X5, το οποίο έφερε πλαστό αριθμό πλαισίου, όπως διαπιστώθηκε χωρίς δυσκολία από τον τυπικό έλεγχο που του έγινε από την Τροχαία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Τζιμπούρ φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία για το θέμα, ότι νοίκιασε το συγκεκριμένο όχημα για έναν μήνα, έναντι 2.000 ευρώ από έναν Γεωργιανό. Ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε στην προκαταρκτική εξέταση πως το όχημα ήθελε να το πουλήσει σε έναν «Νίκο», ο οποίος του έδινε σταδιακά χρήματα μέχρι να το εξοφλήσει, ενώ υποστήριξε πως όντως συναντήθηκε με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, δίχως όμως να έχει καμία συναλλαγή μαζί του.

Η Real News φιλοξενεί και δηλώσεις του δικηγόρου του Τζιμπούρ, Στάθη Μητσοκάλη, ο οποίος ανέφερε για την υπόθεση ότι: «Ο ποδοσφαιριστής Τζιμπούρ δεν έχει καμία συμμετοχή στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται. Τουναντίον, υπήρξε θύμα της υπόθεσης». Τα πάντα για την υπόθεση θα ξεκαθαρίσουν στην εκδίκασή της στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ