Μάτος: «Η διακοπή βοήθησε να ηρεμήσουμε, νίκη με τον Άρη»

Μάτος: «Η διακοπή βοήθησε να ηρεμήσουμε, νίκη με τον Άρη»

Ο Λέο Μάτος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει για τη νίκη κόντρα στον Άρη, όπως σε κάθε ματς.

Ο Λέο Μάτος σε δηλώσεις του στη «Real News» μίλησε για το πως εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες ώστε να ξεκουραστεί ενώ για το ντέρμπι με τον Άρη έκανε σαφές πως ο ΠΑΟΚ θα πάει για τη νίκη, όπως σε κάθε ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του ΠΑΟΚ στη «Real News»:

«Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά έπειτα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, όπως ακριβώς την τελειώσαμε. Αυτό το διάλειμμα μας βοήθησε να ηρεμήσουμε σωματικά, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, όμως, το εκμεταλλευτήκαμε για να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και να διορθώσουμε τα όποια λάθη και παραλείψεις μας. Και θεωρώ πως είμαστε από κάθε άποψη έτοιμοι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία.

Είναι θετικό ότι καλύψαμε γρήγορα, από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, το μειονέκτημα των -2 βαθμών με το οποίο ξεκινήσαμε τη σεζόν. Ωστόσο, γνωρίζουμε όλοι καλά πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του.

Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, ανεξαρτήτως του αντιπάλου που κάθε φορά έχουμε να αντιμετωπίσουμε, και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Σε κάθε ματς μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη και το σημερινό κόντρα στον Άρη δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ