Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Τουρέ για τη στήριξη σε τουρνουά της Unicef

Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Τουρέ για τη στήριξη σε τουρνουά της Unicef

Ο Γιάγια Τουρέ έσπευσε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την προσπάθεια της Unicef στο τουρνουά SoccerAid, στο οποίο ο Ιβοριανός συμμετείχε για πρώτη φορά το 2018. Πότε διεξήχθη και ποιοι διάσημοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν.

Ο Γιάγια Τουρέ αποτελεί πλέον έναν εκ των διάσημων αθλητών που λαμβάνουν μέρος στα ετήσια τουρνουά SoccerAid. Ο Ιβοριανός βίωσε την πρώτη σχετική εμπειρία του τον περασμένο Ιούνιο στο Ολντ Τράφορντ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Γιουσέιν Μπολτ για να συμμετάσχει.

Πρόκειται για τουρνουά το οποίο διοργανώνεται από τη Unicef, με τα έσοδα των αγώνων να διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το φετινό παιχνίδι διεξήχθη στο Ολντ Τράφορντ τον προηγούμενο Ιούνιο, ενώ το επόμενο είναι προγραμματισμένο για τον αντίστοιχο μήνα του 2019 στο Στάνφορντ Μπριζ.

Αντιμέτωποι τίθενται μια μερίδα σπουδαίων Άγγλων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, με ακόμα μία παικτών από όλο τον κόσμο, κατά βάση ορισμένων που έχουν περάσει από την Premier League και είναι γνώριμα πρόσωπα.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής (21/10) και αναρτώντας ένα ιδιαίτερο βίντεο στο Twitter, ο 35χρονος μέσος των Πειραιωτών ευχαρίστησε όσους στήριξαν και φέτος την προσπάθεια της SoccerAid.

Άλλα μεγάλα ονόματα που έλαβαν μέρος στο τουρνουά του 2018 είναι οι Ερίκ Καντονά, Μάικλ Όουεν, Φιλ Νέβιλ, Σεμπάστιαν Βερόν, Γιουσέιν Μπολτ, αλλά και ο… τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ