Παναθηναϊκός: 83η νίκη επί του Πανιωνίου και άρωμα παρελθόντος

Παναθηναϊκός: 83η νίκη επί του Πανιωνίου και άρωμα παρελθόντος

Την 83η του νίκη επί του Πανιωνίου (1-0) πέτυχε το Σάββατο ο Παναθηναϊκός που ισοφάρισε ένα δικό του ρεκόρ που ξυπνάει αναμνήσεις... νταμπλ!

Η βολίδα του 20χρονου, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, χάρισε στον Παναθηναϊκό το 7ο σερί θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα, τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο αυτή τη φορά (1-0). Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη που έχουν κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να παραμιλά με τα κατορθώματά τους και την εντυπωσιακή τους εκκίνηση στο πρωτάθλημα, αποπνέουν όρεξη και υγεία» και κατακτούν πολλές κορυφές!

Εχθές Σάββατο (20/10) για παράδειγμα, πέτυχαν την 83η νίκη του Τριφυλλιού στην Α’ Εθνική κατηγορία επί των Κυανέρυθρων. Η εν λόγω επίδοση, είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ιστορία, με μονάχα μία να προηγείται. Εκείνη του «αιωνίου αντιπάλου» Ολυμπιακού κόντρα (και πάλι) στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν επικρατήσει των Κυανέρυθρων 84 φορές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το αήττητο των Πράσινων στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με έξι νίκες και μία ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, είναι κι αυτό μεγάλο κατόρθωμα για την ομάδα, καθώς τελευταία φορά που ξεκίνησαν χωρίς ήττα στα επτά πρώτα παιχνίδια της Superleague, ήταν το μακρινό 2009/2010 και τη σεζόν 2011/2012. Θυμίζουμε ότι την πρώτη σεζόν, το Τριφύλλι είχε φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής κατακτώντας το νταμπλ.

Πλέον για τον Παναθηναϊκό ακολουθούν τα μεγάλα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό στην Τούμπα κόντρα στο μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο ΠΑΟΚ. Ναι η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν θα πάει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Τουναντίον. Όμως πλέον μετά τα πρώτα δείγματα γραφής, κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει το αποτέλεσμα δεδομένο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ