ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Τούμπα... έφερε το ματς ο ΠΑΟΚ έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πασχαλάκη, όπου με τις επεμβάσεις του διατήρησε την ομάδα του στο παιχνίδι, αλλά και τον Πρίγοβιτς με τα δύο τέρματα που πέτυχε

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Βικελίδης, πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση και πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος.

Πασχαλάκης: Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν από τους διακριθέντες στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ του Άρη είχε μικρή συμμετοχή στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Στο 49ο λεπτό σε σουτ του Ντιγκινί και στο 67′ από το σημείο του πέναλτι με τον Γιουνές έδειξε το πλούσιο ταλέντο του κρατώντας ανέπαφη την εστία στην επανάληψη.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μάρκαρε με τα μάτια τον Γκαρσία που του έδωσε τον χρόνο να πιάσει το δυνατό διαγώνιο σουτ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχάλακη. Ο Μάτος, πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες στο παιχνίδι δίνοντας βάση περισσότερο στα αμυντικά του καθήκοντα.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του Δικεφάλου σε μια χαμένη μπαλιά στο 36ο λεπτό, όχι μόνο την κράτησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ o Πρίγιοβιτς. Ο Πορτογάλος έπαιξε σήμερα όλη την πλευρά διανύοντας πολλά χιλιόμετρα, καθώς ο Μπίσεσβαρ σύγκλινε περισσότερο στο χώρο του κέντρου.

Βαρέλα: Ο διεθνής αμυντικός του Δικεφάλου ήταν αρκετά σταθερός στο παιχνίδι του βοηθώντας την ομάδα του να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί νικών στο πρωτάθλημα.

Κρέσπο: Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι αρκετά καλός επιβεβαιώνοντας αυτό που λένε στην Τούμπα πως φέτος κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός αμυντικός δεν επέτρεψε στον Γιουνές να πάρει τη μπάλα στα πόδια του σε θέση για γκολ.

Κάνιας: Ο Ισπανός μέσος, σήμερα, ίσως να έκανε το καλύτερο του παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σοβαρός, προσεκτικός, ενώ βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Μαζί με τον Βέρνμπλουμ όταν άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους, μετά το πρώτο τέταρτο, συνέθεσαν ένα καλό δίδυμο στο κέντρο.

Βέρνμπλουμ: Ο Σουηδός έδειξε στο ξεκίνημα του αγώνα να μη πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Όσο όμως περνούσε ο χρόνος βελτιωνότανε αγωνιστικά. Ο Πόντους είχε μια καλή συνεργασία με τον Κάνιας και μαζί κατάφεραν να κλείσουν τους χώρους αποτρέποντας κάθε οργανωμένη επίθεση των κίτρινων.

Ζαμπά: Ο νεαρός μέσος, τακτικά δεν τα πήγε καλά. Έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του, ενώ δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την δεξιά πλευρά. Μετά το τραυματισμό του στο χέρι έδειξε να έχει επηρεαστεί και σωστά ο Λουτσέσκου τον άφησε στον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο

Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός μέσος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι είτε από τα πλάγια, είτε από τον άξονα, όσες σύγκλινε προς τα μέσα. Μετά το 75ο λεπτό έδειξε να μένει από δυνάμεις καθώς έκανε πολλά χιλιόμετρα με ή χωρίς τη μπάλα στα πόδια του

Πέλκας: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 62λεπτά καθώς ο Λουτσέσκου τον αντικατέστησε με τον Ελ Καντουρί. Ο Πέλκας έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό που είχε και παρότι κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες έμεινε μακριά από το καλό πρόσωπο που έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός ήταν το δεύτερο πρόσωπο του αγώνα. Ο Πρίγιοβιτς ήταν αρκετά κινητικός και δραστήριος στο ματς με τους κίτρινους. Εκτέλεσε άψογα τον Κουέστα από το σημείο του πέναλτι, θα μπορούσε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ σε τετ α τετ, κάτι που έκανε στο 84ο λεπτό δίνοντας ένα τεράστιο διπλό στην ομάδα του.

Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος μέσος μετά την τιμωρία του επέστρεψε στην αγωνιστική δράση παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Άρη. Το πάθος του για να δείξει πράγματα στον προπονητή του είχε ως αποτέλεσμα να κάνει κάποια λάθη, όπως στο 67ο λεπτό κάνοντας πέναλτι, ενώ στο 69′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Το έσωσε στο δεύτερο γκολ του Πρίγιοβιτς καθώς η φάση ξεκίνησε από τα δικά του πόδια.

Ελ Καντουρί: Μπήκε στη θέση του Πέλκα με τον Μαροκινό να προσπαθεί να δώσει μια νέα πνοή στο επιθετικό παιχνίδι του Δικεφάλου. Ο έμπειρος μέσος βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό να πάρει ο Δικέφαλος ένα ακόμα διπλό το 7ο κατά σειρά καθώς από δική του σέντρα ο Πρίγιοβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Καρέλης: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν μπορεί να αξιολογηθεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ