Κουτσιανικούλης : «Είναι μια σπουδαία νίκη»

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τόνισε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν σπουδαία και στάθηκε στη δουλειά που έκαναν στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Κουτσιανικούλης : «Είναι μια σπουδαία νίκη» | to10.gr

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και ένας εκ των κορυφαίων παικτών των νικητών σήμερα ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα ως μία σπουδαία νίκη και τόνισε ότι η δουλειά που έκαναν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, «έπιασε τόπο». Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ στην κάμερα της NOVA:

«Είναι σπουδαία νίκη, το χρειαζόμασταν πραγματικά πάρα πολύ. Έχω ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, είναι σπουδαία νίκη. Δουλέψαμε πάρα πολύ στη διακοπή, στα στημένα και στην τακτική, κάτι που απέδωσε στο μέγιστο. Στο ψυχολογικό κομμάτι μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι. Ο κύριος Μπούσης, μας γνώρισε έναν-έναν, ήταν κάτι που έζησα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Το σημαντικό είναι ο ποδοσφαιριστής να ασχολείται μόνο με το παιχνίδι. Δεν πίστευα πως θα βγω αλλά η απόφαση του προπονητή ήταν αυτή. Ξεκινήσαμε με τα όλα τα ντέρμπι κατευθείαν, πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο