Αποκλειστικό: Ο Κομπότης έδιωξε τον Μάντζιο

Αποκλειστικό: Ο Κομπότης έδιωξε τον Μάντζιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας ο Απόστολος Μάντζιος ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στους παίκτες, δεν έγινε προπόνηση, φήμες για πρόσληψη Ιταλού!

Δεν αποτελεί έκπληξη. Αλλά είναι πλέον οριστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr ο Απόστολος Μάντζιος αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τον Λεβαδειακό, καθώς νωρίς το πρωί ενημερώθηκε από τον Γιάννη Κομπότη ότι η συνεργασία τους τελειώνει. Με τον Ελληνα τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο για την τραγική εκκίνηση των Βοιωτών, που έχουν μόλις 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας νικήσει μόνο τον ουραγό Απόλλωνα!

Ο Μάντζιος, αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, μετέβη στην προπόνηση του Λεβαδειακού που είχε προγραμματιστεί για τις 11:00 και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι δεν είναι πλέον προπονητής τους. «Μην αλλάζετε καν ρούχα, δεν θα γίνει προπόνηση. Δεν είμαι προπονητής σας από σήμερα, με έφαγε…», ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές ο 49χρονος τεχνικός, ευχόμενος σε όλους να βγάλουν τον Λεβαδειακό από τη δύσκολη θέση και να έχουν καλύτερη χρονιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παρουσία του Μάντζιου στον πάγκο του Λεβαδειακού ήταν απολύτως ανεπιτυχής. Σε σύνολο 8 αγώνων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι Βοιωτοί μετρούν 7 ήττες και μόλις μία νίκη, με 14 γκολ παθητικό και 3 ενεργητικό! Επίδοση που ξεπερνάει μόνο ο Απόλλων Σμύρνης. Ενώ η Σαββατιάδικη εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη, τώρα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Κομπότης σκέφτεται την πρόσληψη ξένου τεχνικού. Με το όνομα ενός Ιταλού να βρίσκεται στο προσκήνιο της από το βράδυ της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ