
Ο Σερίφ Ντιαγέ συστήθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας.
Μέσω του PAOK TV ο Σερίφ Ντιαγέ συστήθηκε στον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά και έδειξε ανυπόμονος να παίξει στην Τούμπα.
Όσα είπε ο Ντιαγέ:
Για τα πρώτα του συναισθήματα που φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Προφανώς, γνωρίζω αυτή την φανέλα, ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο και έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτήν».
Για τα στοιχεία που τον έπεισαν για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας σύλλογος που γνώριζα ήδη και γνωρίζω για τους απίστευτους οπαδούς του, την ιστορία του και βλέπω επίσης ότι έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Οπότε είπα, γιατί όχι; Να έρθω και να προσφέρω και εγώ την συνεισφορά μου».
Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων: «Μέσα στο γήπεδο, είμαι ένας επιθετικός που του αρέσει να σκοράρει, να παλεύει για την ομάδα και να δείχνει αφοσίωση. Ναι, είμαι ένας επιθετικός που θέλει να βοηθάει την ομάδα, να βάζω πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του. Αυτό το είδος του επιθετικού είμαι. Και εκτός γηπέδου, είμαι λίγο ντροπαλός».
Για το τι είχε ακούσει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και για την Τούμπα: «Ναι, έχω ακούσει πολλά. Είναι φανατικοί, είναι απίστευτοι. Ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα και να τους δω από κοντά. Και όσον αφορά την χώρα, έχει πολλές όμορφες πόλεις και όλοι γνωρίζουν την Ελλάδα. Όταν το είπα στην οικογένεια μου, όλοι μου είπαν: «δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ για να πας εκεί».
Για τη διαδικασία της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν κάτι δύσκολο. Αρχικά στο μυαλό μου είχα ότι θα επικεντρωθώ σε αυτή την σεζόν με την πρώην ομάδα μου και παρακολουθούσα το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στην Τούμπα και δυο μέρες μετά με πήρε ο ατζέντης μου τηλέφωνο και μου είπε: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για σένα» και είπα: «γιατί όχι;». Και δυο μέρες μετά, μίλησα με τον προπονητή και με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας. Ήμουν ενθουσιασμένος και την επόμενη μέρα η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα».
Για το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Στην οικογένεια, στο νέο μου σπίτι. Ξέρω πόσο σημαντική είναι αυτή φανέλα για εσάς. Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή. Τα λέμε σύντομα».



















