Ατρόμητος – Παναθηναϊκός : «Αδικαιολόγητο που δεν τελειώσαμε τις φάσεις» είπε ο Ουζουνίδης

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός : «Αδικαιολόγητο που δεν τελειώσαμε τις φάσεις» είπε ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι η αναποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού ήταν ο κύριος λόγος που δεν πήρε το διπλό κόντρα στον Ατρόμητο.

Η μη αξιοποίηση των ευκαιριών που δόθηκαν στον Παναθηναϊκό ήταν, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο λόγος που η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (1-1), Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Σωκράτη Διούδη, αλλά και στο ότι οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκτός έδρας για ακόμα μια φορά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα παιχνίδι που όσο περνούσε η ώρα έπρεπε να το έχουμε κερδίσει. Οι μεγάλες ομάδες τις φάσεις που θα βρούνε τις τελειώνουν. Εμείς τις κόβαμε μόνοι μας. Αν αναρωτιέστε για τις αλλαγές, θέλω πάνω από όλα ένα γκρουπ που θα παλεύει, θα έχει μαχητές. Στο τέλος είναι αδικαιολόγητο που δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Με δέκα παίκτες ο αντίπαλος γύρισε πίσω. Για μία ακόμα φορά δεν κερδίσαμε εκτός έδρας και φταίμε εμείς. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για την πορεία που έχει κάνει. Είναι καλή η εικόνα του και αυτό φάνηκε και σήμερα».

Για τις αλλαγές: «Θα φανεί ποιοι παίκτες θα είναι μέσα στο γκρουπ και πνευματικά. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει έτσι».

Για τη διπλή ανάγνωση του ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει».

Για την παρουσία του Διούδη: «Έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Οδυσσέα. Τις αλλαγές αυτές είχα σκοπό να τις κάνω. Θα τις έκανα και την Τρίπολη αλλά ήμασταν από το ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλω ένα γκρουπ που να είμαστε πνευματικά έτοιμοι».

Για το τι έλειψε: «Είχαμε τελειώματα. Με Λουντ, Τσάβες, Μολίνς. Δεν επιτρέπεται να μην αξιοποιούμε τις ευκαιρίες».

Για τον Χίλιεμαρκ: «Ο Χίλιεμαρκ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ