Παραλληλίζουν τον Γκαρσία με τον Αραούχο τα ισπανικά Μέσα

Παραλληλίζουν τον Γκαρσία με τον Αραούχο τα ισπανικά Μέσα

Την «εκτόξευσή» των δύο Αργεντινών στην Ελλάδα συγκρίνουν στον ισπανικό Τύπο

Την προσοχή του Τύπου στην Ισπανία έχουν τραβήξει οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ματέο Γκαρσία με τη φανέλα του Άρη.

Ο 22χρονος μετά το εξαιρετικό γκολ του στο χθεσινό ντέρμπι των «κίτρινων» με τον ΠΑΟΚ έφτασε τα 5 γκολ σε 7 αναμετρήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, ιστοσελίδα της Ισπανίας αφιέρωσε χρόνο για την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος βιώνει μια «αναγέννηση» στην Ελλάδα ακριβώς όπως και ο Σέρχιο Αραούχο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα:

«Ο Αργεντινός εξτρέμ συνεχίζει να είναι ένα από τα βασικά επιθετικά όπλα του Άρη του Πάκο Ερέρα. Σήμερα στο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ έκανε ένα καταπληκτικό σουτ και ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ.

Τι τους ταΐζουν στην Ελλάδα; Σίγουρα δημιουργούνται τέτοιες ερωτήσεις, αφού μετά την «ανάσταση» του Σέρχιο Αραούχο, τώρα είναι σειρά του πρώην ακραίου επιθετικού της Κόρδοβα.

Δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη του Πάκο Ερέρα και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα έχει στον λογαριασμό του 5 γκολ σε 7 αγώνες.

Έτσι, ο δανεικός από την Λας Πάλμας, Ματέο Γκαρσία, βιώνει μια «αναγέννηση» ποδοσφαιρικά κάτι που μπορεί να τον κάνει να επιστρέψει στην ομάδα του την επόμενη σεζόν. Στο στρατόπεδο της Λας Πάλμας είναι βέβαιοι ότι ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει να εξελίσσεται με αυτούς τους ρυθμούς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν πωλήθηκε το καλοκαίρι.

Το σημαντικό είναι ότι ο Ματέο αυτή τη στιγμή νιώθει πολύ καλά στον Άρη και είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύτιμος παίκτης, καθώς προσπαθεί να κατακτήσει με τους «κιτρινόμαυρους» τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επίσης το τελευταίο του γκολ ήταν πολύ σπουδαίο καθώς βρήκε δίχτυα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει, με την αναμέτρηση να λήγει 1-2 υπέρ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Άρης έμεινε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ