Με τον Τουρέ βασικό η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού από τον ΟΦΗ στην Κρήτη (vid)

Με τον Τουρέ βασικό η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού από τον ΟΦΗ στην Κρήτη (vid)

Την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από τον ΟΦΗ στην Κρήτη το ημερολόγιο έγραφε 23 Οκτωβρίου 2005 και ο Γιάγια Τουρέ βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων!

Ήταν και τότε Κυριακή, με το ημερολόγιο να γράφει 23 Οκτωβρίου 2005, όταν ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει για τελευταία φορά του Ολυμπιακού στην Κρήτη, σε ματς το οποίο είχε διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο και όχι στο Γεντί Κουλέ.

Μάλιστα, όπως και στο παιχνίδι της Κυριακής (21/10), ο Γιάγια Τουρέ είχε βρεθεί και τότε στην αρχική ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων, αγωνιζόμενος καθ’ όλη τη διάρκειά της αναμέτρησης. Στο χθεσινό ματς με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ο Ιβοριανός μέσος αποσύρθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς στο ημίχρονο.

Το σκορ ήταν ακριβώς το ίδιο (1-0), ενώ το «χρυσό» τέρμα του ΟΦΗ είχε επιτευχθεί από τον σπουδαίο Κρητικό επιθετικό, Νίκο Μαχλά. Σχεδόν 12.000 κόσμος είχε παρακολουθήσει τον αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο ματς του 2005:

Ολυμπιακός (Τροντ Σόλιντ): Νικοπολίδης, Βαλλάς (46′ Κωνσταντίνου), Ανατολάκης, Κωστούλας, Πάντος, Μπουλούτ, Τουρέ, Καφές, Στολτίδης (83′ Μπαμπαγκίντα), Τζόρτζεβιτς, Οκκάς (83′ Ντακόλ).

ΟΦΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Σηφάκης, Ντάβιντσον, Ρουμπάκης, Κουνενάκης (74′ Τόμας), Αναστασιάδης, Σφακιανάκης (45′ Σταυρακάκης), Χατζατριάν, Πίτσος, Ντεγιάνοφ, Νουαφόρ (63′ Δέντσας), Μαχλάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ