Χατσερίντι : «Είχα πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ»

Χατσερίντι : «Είχα πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ»

Ο Εβγέν Χατσερίντι μίλησε για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη, η οποία διαταράχθηκε με αφορμή τις επικαλαμίδες που έδειξε στους Ρώσους οπαδούς στο ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας και είχαν την ουκρανική σημαία.

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της Ουκρανία παραχώρησε ο Χατσερίντι και δεν έκρυψε πως το επεισόδιο στη Μόσχα μετά τον αγώνα με τη Σπαρτάκ για τα προκριματικά του Champions League προκάλεσαν την αντίδραση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

«Την ώρα που πηγαίναμε να χαιρετήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιοι Ρώσοι από την διπλανή εξέδρα άρχισαν να προκαλούν. Γνωρίζω ρώσικα και κατάλαβα ότι μου φώναζαν «έλα εδώ» και μου έδειχναν δάχτυλα.

Συνήθως συγκρατούμαι αλλά μου ήταν αδύνατο να μην δείξω κάποια αντίδραση. Και έτσι τους έδειξα τις επικαλαμίδες μου.

Στη συνέχεια είχα προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ (σσ: εννοεί τον Ιβάν Σαββίδη). Ο γιος του επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου Βαντίμ Σαμπλί και του είπε: «ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια του ποδοσφαιριστή ήταν ασέβεια» και του απάντησα πως δεν είχα καμία διάθεση να δείξω ασέβεια και δεν το έκανα. Προκλήθηκα και με την κίνηση μου ήθελα να δείξω ότι είμαι Ουκρανός και αγαπώ την Ουκρανία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ