ΠΑΟΚ : Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τη Νέα Τούμπα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της Νέας Τούμπας, καθώς κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Την Τρίτη (23/10) θα εισαχθεί προς ψήφιση.

ΠΑΟΚ : Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τη Νέα Τούμπα | to10.gr

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Η ρύθμιση θα εισαχθεί προς ψήφιση αύριο (23/10) στην Ολομέλεια , στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης». Την τροπολογία εκτός από την κυβέρνηση θα ψηφίσουν τα περισσότερα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από to10.gr η τροπολογία για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας θα γίνει με την παραχώρηση των 30 στρεμμάτων που απαιτείται «Παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση για 99 έτη στο ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ έκταση συνολικού εμβαδού 29.284 τ.μ. που βρίσκεται στο δήμο Θεσσαλονίκης και αποτελείται από ακίνητα, τα οποία ανήκουν κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή στο Ελληνικό Δημόσιο και στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας, ώστε μαζί με το οριζόμενο όμορο ακίνητο που ανήκει στο Σωματείο, να αποτελούν ενιαία έκταση για την εκπλήρωση του καταστατικού σκοπού του και την ανέγερση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σωματείου με τις απαραίτητες βοηθητικές εγκαταστάσεις, τις συνοδές χρήσεις και τις συμπληρωματικές λειτουργίες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο