Με Κάτσε και Γιόχανσον στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Με Κάτσε και Γιόχανσον στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Έργκους Κάτσε και Ματίας Γιόχανσον τίθενται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (29/10, 19:30). Δεν προλαβαίνει ο Αντονί Μουνιέ.

Θετικά νέα για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βλέπει τους Έργκους Κάτσε και Ματίας Γιόχανσον να ξεπερνούν πλήρως τους τραυματισμούς τους και να τίθενται στη διάθεσή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα (29/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague στην Τούμπα.

Η εν λόγω εξέλιξη φυσικά και αποτελεί ανακούφιση για τον Γιώργο Δώνη, ειδικά όσον αφορά στον Αλβανό μέσο, δεδομένων των προβλημάτων στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. Όσο για τον Σουηδό μπακ, επανέρχεται σε μια περίοδο που ο Ουσμάν Κουλιμπαλί βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση και θα χρειαστεί να δώσει μάχη για μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας των Πράσινων.

Οι δύο παίκτες έμειναν προληπτικά εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Στον άξονα προτιμήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παρά το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία και δεν βρισκόταν σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Τέλος, ο Αντονί Μουνιέ δεν αναμένεται να προλάβει το ματς με τους Ασπρόμαυρους, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ