Λέο Ζαμπά : «Μαμά σ’ ευχαριστώ για όλα»

Λέο Ζαμπά : «Μαμά σ’ ευχαριστώ για όλα»

Ο Λέο Ζαμπά έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στη μητέρα του μέσα από τα social media.

Ο Λέο Ζαμπά έχει μεγάλο δέσιμο με την οικογένειά του και δεν το κρύβει. Πριν λίγες μέρες είχε αναρτήσει στα social media ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον πατέρα του, ενώ τώρα ήταν η σειρά να γράψει για τη μητέρα του, η οποία επέστρεψε στη Βραζιλία.

Ο λόγος για τη Ροζάντζελα Λίμα, η οποία επέστρεψε στην πατρίδα της και ενέπνευσε τον Λέο Ζαμπά να γράψει στο instagram: «Μητέρα, είσαι το μόνο άτομο στον κόσμο που είσαι πάντα στο πλευρό μου. Αν σε απορρίπτω κάποιες στιγμές, συγχώρεσε με. Αν κάνω λάθος είσαι εκεί να με διορθώσεις. Όταν με απορρίπτουν οι φίλοι μου έχεις πάντα την πόρτα σου ανοιχτή για εμένα. Όταν είμαι χαρούμενος πανηγυρίζεις για εμένα. Όταν είμαι λυπημένος με κάνεις να γελάω. Μαμά σε ευχαριστώ για όλα. Θα σε δω σύντομα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mãe, você é a única pessoa do mundo que sempre está presente de forma incondicional. Se te rejeito, me perdoa. Se me equívoco, me acolhe. Se meus amigos não me acolhem, me abre uma porta. Se estou feliz, celebra comigo. Se estou triste, me faz rir. Mãe, obrigado por tudo até breve ??❤️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Léo Jabá (@leojaba98) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ