Σπάσιτς: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Σπάσιτς: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ο Σλάτζιαν Σπάσιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα κατορθώματα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με την Ασπρόμαυρη φανέλα. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ στάθηκε και στην συμπάθεια που έχει ο Δικέφαλος στη Σερβία.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Σλάτζιαν Σπάσιτς με δηλώσεις του στο Metropolis αναφέρθηκε στον εκπληκτικό Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, την στήριξη των Σέρβων στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και το «ασπρόμαυρο» ρόστερ που οδεύει προς τον τίτλο.

Για τα 47 γκολ που μετράει ο Πρίγιοβιτς σε λιγότερα από 2 χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ: «Ο Πρίγιοβιτς είναι παίκτης σε πολύ καλή φόρμα και το δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα τον δούμε ακόμα καλύτερο στη συνέχεια. Είναι παίκτης ουσίας που με μισή ευκαιρία βάζει γκολ, αυτό δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πιστεύω πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ φέτος να φτάσει στο νταμπλ».

Αν υπάρχει εξήγηση που δεν αγωνίζεται βασικός στην εθνική Σερβίας: «Είμαι σίγουρος πως ο Πρίγιοβιτς έχει μια θέση στην εθνική Σερβίας. Ο Κριστάιτς παίζει με ένα φορ, τον Μίτροβιτς αλλά η ομάδα του θα ήταν καλύτερα αν έβαζε και Πρίγιοβιτς μαζί με τον Μίτροβιτς. Δεν ξέρω γιατί δεν τον βάζει και δε του δίνει την ευκαιρία. Ο Πρίγιοβιτς έχει υπομονή αλλά σίγουρα του αξίζει μια θέση στην εθνική ομάδα ο Αλεξάνταρ».

Το αν έγινε αντικείμενο συζήτησης στη Σερβία το Άρης – ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ ασχολούνται πάρα πολύ, στη Σερβία έχουμε πολλούς φιλάθλους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και έρχονται στην Ελλάδα για να δουν τα παιχνίδια του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς γιατί είμαστε σαν αδέρφια με τους Έλληνες και πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ φέτος θα πάρει πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο: «Έτσι είναι αλλά παίρνει τα αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο καλός. Στη συνέχεια έκανε πράγματα καθώς έχει ποιοτικούς παίκτες και βοηθούν ο ένας τον άλλον. Ο ΠΑΟΚ θα παίζει καλύτερα και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Είναι μεγάλη ομάδα που κερδίζει με μισή ευκαιρία αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ καλύτερος».

Για το υλικό και το βάθος του ρόστερ: «Έχει 22 παίκτες αλλά και ποδοσφαιριστές που είναι πολύ σημαντικού για τον ΠΑΟΚ. Παίκτες όπως ο Βέρνμπλουμ που είναι μεγάλος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει πολύ, να μην τα περιμένουμε όλα από τον Πρίγιοβιτς. Να βοηθήσει όλη η ομάδα να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και να πάρει πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ