
Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του 27χρονου στόπερ της Κράσνονταρ, Ντιέγκο Κόστα, με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όγκνιεν Ούγκρεσιτς, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Ντιέγκο Κόστα της Κράσνονταρ, για τον οποίο οι δυο ομάδες έχουν φτάσει σε συμφωνία για δανεισμό, με οψιόν αγοράς.
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, με συμβόλαιο στον ρωσικό σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2029, μετακόμισε στην Κράσνονταρ έναντι 7,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σάο Πάολο πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση φαίνεται προχωρημένη και η ρήτρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλή, στα οκτώ εκατ. ευρώ.
Με τη φανέλα της Κράσνονταρ ο Κόστα έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε 71 συμμετοχές ενώ με εκείνη της Σάο Πάουλο, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, έπαιξε σε 161 παιχνίδια σκοράροντας πέντε (5) φορές. Αν όλα πάνε καλά, ο Κόστα θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τα ιατρικά και τις υπογραφές.



















