«Η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ «παλεύει» την περίπτωση του Κουτσίδη, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

«Η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ «παλεύει» την περίπτωση του Κουτσίδη, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα στην Γερμανία αποκάλυψε τις επαφές της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με τον Ολυμπιακό, για την μεταγραφή του Ισίδωρου Κουτσίδη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την περίπτωση του Ισίδωρου Κουτσίδη φαίνεται πως εξετάζει η γερμανική Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Skysports», η ομάδα της Bundesliga 2, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του νεαρού αμυντικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οριστική συμφωνία ακόμη.

Διαβάστε επίσης: Ένα ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο και μια αμφίρροπη κατάσταση στην… ουρά (pics)

Τι λένε στη Γερμανία για Κουτσίδη και Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ

Η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για την απόκτηση του Ισίδωρου Κουτσίδη. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Skysports, δεν έχει ακόμη επιτευχθεί τελική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή δεν έχει ακόμη λάβει την τελική έγκριση. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει να μετακομίσει στη Γερμανία. Ο Κουτσίδης κατέκτησε το UEFA Youth League πριν από δύο χρόνια με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, όντας αρχηγός της ομάδας στον τελικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ