Σπανός: «Δεν συναλλασσόμαστε, ούτε παίρνουμε πριμ από άλλους»

Σπανός: «Δεν συναλλασσόμαστε, ούτε παίρνουμε πριμ από άλλους»

Ο Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία του Ατρόμητου, τόνισε πως οι Περιστεριώτες δεν συναλλάσσονται με κανέναν, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Νταμίρ Κάναντι δεν πρόκειται να πήγαινε στην Εθνική ομάδα, ερχόταν πρόταση από την ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Σπανός μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ για τον Ατρόμητο και τα σενάρια με τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι Περιστεριώτες είναι ανεξάρτητη ομάδα και πως δεν συναλλάσσονται με κανέναν. Επίσης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας των δυτικών προαστίων ξεκαθάρισε πως ο Ατρόμητος δεν παίρνει πριμ από άλλους συλλόγους, ούτε ανοίγει τα πόδια, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στις φήμες ότι η ΕΠΟ ενδιαφέρεται για τον Νταμίρ Κάναντι, προκειμένου να αναλάβει την Εθνική ομάδα, με τον Σπανό να δηλώνει ότι δεν θα δεχόταν οποιαδήποτε πρόταση για τον Αυστριακό τεχνικό από την ελληνική ομοσπονδία

Για τον ΠΑΟΚ και τους δανεικούς: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να έχει κάνει τόσες ζημιές στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια! Μόνο πέρσι δεν πήγαμε καλά με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω πού το πας, αλλά εμείς δεν συναλλασσόμαστε! Ούτε πριμ παίρνουμε από άλλους για να νικάμε κάποιες ομάδες ούτε ανοίγουμε τα πόδια μας!

Όταν κάνεις μια συμφωνία πρέπει να την τηρείς. Οι παίκτες αυτοί μας έχουν βοηθήσει σε όλα τα άλλα ματς, αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και με ενδιαφέρει να προστατεύω τους παίκτες μας. Αν κάποιος απ΄ αυτούς τους παίκτες κάνει ένα μοιραίο λάθος με τον ΠΑΟΚ, θα τον «κρεμάγανε».

Όπως και πέρσι στο ματς του β’ γύρου με τον Ολυμπιακό… Ήρθε ο Ρισβάνης και μας είπε ότι δεν ένιωθε καλά να παίξει σε αυτό το ματς, για ψυχολογικούς λόγους. Και κάναμε το αίτημα του δεκτό, γιατί μας ενδιαφέρει να προστατεύουμε τους παίκτες μας».

Για το σενάριο Κάναντι και Εθνική: «Οποιαδήποτε πρόταση που αφορά την Εθνική είναι τιμητική, αλλά επειδή ξέρω τη φιλοσοφία του κ. Κάναντι θέλει να δουλεύει καθημερινά σε ομάδα, είναι προπονητής που θέλει να είναι μάχιμος».

Για το τι θα απαντούσε αν του πρότειναν ο Κάναντι να είναι προπονητής και στην Εθνική: «Δεν γίνεται. Έχουμε μια συμφωνία και αποκλείεται να το δεχτούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ