Απορούν στον Άρη για την κλήση σε απολογία

Απορούν στον Άρη για την κλήση σε απολογία

Η άψογη συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν δικαιολογεί την απόφαση, σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας.

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται μεταξύ των έξι ομάδων που κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε έκπληξη στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης γιατί δεν ήταν αναμενόμενη. Οι οπαδοί των κίτρινων φέρθηκαν άριστα, χωρίς να δημιουργήσουν οι ίδιοι το παραμικρό πρόβλημα μέσα και έξω από το κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ η άφιξη της αντίπαλης αποστολής έγινε χωρίς ένταση. Μάλιστα, οι συνθήκες εισόδου στο γήπεδο για πολλούς φίλους του Άρη έγιναν κάτω από άσχημες συνθήκες, καθώς με εντολή της αστυνομίας οι θύρες 1 και 2 άνοιξαν μισή ώρα μετά τη σέντρα της αναμέτρησης. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί συνωστισμός με σοβαρό κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η αντίδραση του πλήθους εκφράστηκε με πολιτισμένο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ