Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζήτησε το βίντεο του πανηγυρισμού του Κουλούρη

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζήτησε το βίντεο του πανηγυρισμού του Κουλούρη

Το βίντεο του πανηγυρισμού του Ευθύμη Κουλούρη από το ματς του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης ζήτησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Κινδυνεύει με ποινή μιας αγωνιστικής ο Έλληνας επιθετικός.

Μερικές εβδομάδες μετά τις τιμωρίες σε Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Κώστα Φορτούνη, με παρόμοια τιμωρία κινδυνεύει και ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας φορ της ομάδας του Περιστερίου σκόραρε το τρίτο τέρμα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (3-2), όμως στη συνέχεια πανηγύρισε έντονα, με την κάμερα να πιάνει τον παίκτη να λέει μια υβριστική φράση.

Ο τρόπος που πανηγύρισε ο Κουλούρης φαίνεται πως θα του στοιχίσει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε από την ΕΡΤ το βίντεο του πανηγυρισμού του. Αν μάλιστα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αποφασίσει πως ο τρόπος του επιθετικού του Ατρόμητου είναι απρεπές τότε θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη, με αποτέλεσμα ο Κουλούρης να τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής, όπως ακριβώς συνέβη με τους Πασχαλάκη και Φορτούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ