Δύο απουσίες από την προπόνηση του Άρη

Δύο απουσίες από την προπόνηση του Άρη

Οι Φραν Βέλεθ και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δεν ακολούθησαν σήμερα (24/10) το πρωινό ομαδικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη γύρισαν στην κανονική τους ρουτίνα σήμερα (24/10) ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (28/10, 7.30 μ.μ.), καθώς χτες τους είχε δοθεί ρεπό από τον Πάκο Ερέρα. Η προπόνηση ήταν πρωινή και στις ομαδικές ασκήσεις δεν συμμετείχε ο Φραν Βέλεθ, που λόγω της υποτροπής στον οπίσθιο μηριαίο ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να απουσιάσει τρεις εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Απών ήταν επίσης και ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (28/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Φραν Βέλεθ, που υπέστη υποτροπή στους οπίσθιους μηριαίους, ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, λόγω ίωσης (αμυγδαλίτιδα).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ