Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή τιμωρήθηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που είχε πετάξει τον ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με διετή αναστολή, καταδικάστηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε πέρυσι ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στον πρώην τεχνικό των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για ρίψη αντικειμένου και πρόκληση σωματικής βλάβης ενώ είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει, δύο ώρες πριν από κάθε ματς του ΠΑΟΚ. Θα παραμένει μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα για όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και για δύο ώρες ακόμα μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο δικηγόρος του ενώ όπως φαίνεται και από την απόφαση, το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψιν του την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου, σύμφωνα με την οποία ο οπαδός του δικέφαλου του Βορρά «έπεσε θύμα σκευωρίας».  Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί από το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που είχε εκτοξεύσει εναντίον του ο κατηγορούμενος οπαδός του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ