Το δώρο γενεθλίων σε Εμμανουηλίδη και οι επιβραβεύσεις σε Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη

Το δώρο γενεθλίων σε Εμμανουηλίδη και οι επιβραβεύσεις σε Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη

Ποιο το κλειδί στην ανανέωση συμβολαίου των τρίων παικτών του Παναθηναϊκού

Να αξιοποιήσουν όσο καλύτερα μπορούν την ξέφρενη αυτή πορεία που διανύει η ομάδα θέλουν στον Παναθηναϊκό και για αυτό προσέχουν για να… έχουν.

Στο τριφύλλι, βλέπουν τους ανέτοιμους και χωρίς εμπειρία πιτσιρικάδες της καλοκαιρινής περιόδου, να έχουν μετατραπεί σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που η αγωνιστική τους εικόνα μόνο απειρία δεν βγάζει, συνθέτοντας ένα εκπληκτικό και δεμένο σύνολο παικτών.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να σταθούν στον (λογικό) ενθουσιασμό που επικρατεί αυτόν τον καιρό στις τάξεις της ομάδας, καθώς κοιτάνε από τώρα να «δέσουν», αλλά και να επιβραβεύσουν -σε πρώτη φάση- τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη. Η επιλογή μάλιστα, των συγκεκριμένων τριών παίκτων μόνο τυχαία δεν είναι και επιθυμία της διοίκησης είναι να ανανεώσουν μέχρι το τέλος του 2018.

Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας του Γιώργου Δώνη, καθώς δεν έχουν χάσει παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί και στους 7 αγώνες, μετρώντας 622 και 556 αγωνιστικά λεπτά αντίστοιχα. Πέραν αυτού, οι δύο παίκτες έχουν τεράστια συμμετοχή στα γκολ της ομάδας. Ο Χατζηγιοβάνης μέχρι στιγμής έχει πετύχει 2 γκολ, έχει μοιράσει 3 ασίστ, ενώ έχει κερδίσει και 2 πέναλτι τα οποία μετουσιώθηκαν σε γκολ. Από την άλλη ο Μπουζούκης έχει σκοράρει 2 φορές, ενώ μετράει και μία τελική πάσα.

Η περίπτωση του Εμμανουηλίδη είναι διαφορετική από των άλλων δύο, καθώς δεν έχει πάρει ακόμη φανέλα βασικού, έχοντας αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια, όλα ως αλλαγή, ωστόσο στην πράσινη ΠΑΕ, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες και την προοπτική εξέλιξης του 18χρονου.

Το «κλειδί» και η ουσία αυτής της κίνησης των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές να υπογράψουν συμβόλαια δίχως ρήτρα. Το σκεπτικό πίσω αυτή από την ενδεχόμενη συμφωνία, είναι να μην υπάρχει όριο σε ενδεχόμενες μελλοντικές συζητήσεις για την πώληση τους. Η συγκεκριμένη λογική δεν προκαλεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς πόσοι ποδοσφαιριστές μεγάλης (οικονομικής) αξίας αποχώρησαν από την ομάδα με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που θα μπορούσαν να φέρουν. Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως τα παθήματα του παρελθόντος έγιναν μαθήματα και για αυτό θέλουν να χειριστούν όσο πιο καλά γίνεται τις εν λόγω περιπτώσεις.

Η θέληση της διοίκης για ανανέωση-επέκταση της συνεργασίας με τους τρεις νεαρούς παίκτες είναι δεδομένη. Το θέμα πλέον είναι να θέλουν και οι ίδιοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ