Μπήκε ο Μουνιέ, γυμνάστηκε με μπάλα ο Άλτμαν

Μπήκε ο Μουνιέ, γυμνάστηκε με μπάλα ο Άλτμαν

Ο Γάλλος συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, αλλά δεν υπολογίζεται για την Τούμπα. Ξεκίνησε με μπάλα ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός.

Ο Αντονί Μουνιέ σύντομα θα συμπληρώσει δύο μήνες απουσίας από τα παιχνίδια. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης δεν πήρε μέρος για 52 μέρες. Στο διάστημα αυτό άλλαξε θεραπεία και τώρα ελπίζει και ο ίδιος και ο Γιώργος Δώνης ότι τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Τετάρτης γυμνάστηκε κανονικά με όλη την ομάδα κι έπαιξε και στο δίτερμα, αλλά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται. Μόνο για ψυχολογικούς λόγους θα τον πάρει στην αποστολή ο Δώνης, αν τον πάρει. Το πιθανότερο είναι να μην τον επιβαρύνει με ταξίδι και να έχει την ερχόμενη εβδομάδα κι άλλες προπονήσεις στα πόδια του, ώστε να βρίσκεται στον πάγκο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ή το αργότερο σ’ αυτό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου πέρσι είχε σημειώσει το τελικό 1-1 με πέναλτι.

Το ευχάριστο, πάντως, για τον 49χρονο τεχνικό του «τριφυλλιού» είναι ότι ο Μουνιέ αποθεραπεύτηκε, ενώ και ο Άλτμαν, όπως αναφέραμε τις προηγούμενες μέρες, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε πρόγραμμα με μπάλα και μετά την ΑΕΚ θα δοκιμάσει να μπει στο πλήρες πρόγραμμα. Λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για την Εθνική. Το απόγευμα της Τετάρτης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, διπλά σε μικρό χώρο και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Το πρωί της Τετάρτης το πρόγραμμα είχε διάρκεια μιάμιση ώρα και οι «πράσινοι» δούλεψαν στη δύναμη και την αντοχή. Εργομετρικά πέρασαν οι Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Γιόχανσον, Στάικος, Κότσαρης, Κάτσε, Σέχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ