Όταν ο Αρης «έκραζε» τον Τζήλο για τα λάθη του… (vid)

Όταν ο Αρης «έκραζε» τον Τζήλο για τα λάθη του… (vid)

Σε ανακοίνωση του μετά από παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε χαρακτηρίσει τον Τζήλο ως «ανεπιθύμητο» για τον Αρη.

Παρά το γεγονός ότι το ΑΕΚ – Αρης είναι ντέρμπι και παρότι οι κίτρινοι στις πρόσφατες επαφές του με την ΚΕΔ ζήτησαν ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα, είδαν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ορίζει τον Θανάση Τζήλο στο προσεχές ματς των δύο κιτρινόμαυρων στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζήλος ξυπνά άσχημες μνήμες στους Θεσσαλονικείς Τζήλου καθώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό για τη Football League (5/3/2017) και παρά τη νίκη τους με 1-0, είχαν εκδώσει σκληρή ανακοίνωση κατά του Ελληνα ρέφερι.

Η ΠΑΕ Άρης είχε σταθεί τότε σε δύο περιπτώσεις στις οποίες ο Τζήλος χάρισε την κόκκινη σε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αλλά και στην… ανακάλυψη των δύο κίτρινων εις βάρος του Καράμπελα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά τον συγκεκριμένο αγώνα, ανέφερε: Αποδείχτηκε, δυστυχώς και σήμερα στο Αιγίνιο ότι ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να κερδίζει μόνο τον αντίπαλό του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τον διαιτητή. Δεν είναι η πρώτη φορά που η διαιτησία δεν μας αφήνει να ασχοληθούμε μόνο με την ομάδα μας και είναι ευτύχημα σήμερα που λόγω διαιτησίας, πάλι, δεν είχαμε απώλειες.

Ο κ. Τζήλος θα πρέπει να ντρέπεται για τη διαιτησία του. Το λιγότερο. Δικαίωσε όσους τον θεωρούν κακό και ανεπαρκέστατο διαιτητή. Με το «έτσι θέλω» επιχείρησε να μας… κλέψει τη νίκη. Απέβαλε με… μεγάλη χαρά δικό μας ποδοσφαιριστή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η πρώτη στον Καράμπελα δεν υπάρχει, ενώ στη δεύτερη εξήντλησε όλη του την αυστηρότητα. Από τον άλλη, ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων μας και χαρίστηκε πολλάκις στους παίκτες του Αιγινιακού.

Ο αντίπαλός μας έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το 50′, αλλά ο κ. Τζήλος είχε στο νου του μόνο πότε θα έβρισκε αφορμή για να αποβάλει παίκτη του ΑΡΗ. Οχι μία, αλλά δύο αποβολές χάρισε στον αντίπαλο.

Δεν θέλουμε ξανά τον κ.Τζήλο στο δρόμο μας. Είναι ανεπιθύμητος για τον ΑΡΗ. Είναι «λίγος» ως διαιτητής. Δεν έχει τις ικανότητες να διευθύνει σημαντικά παιχνίδια. Δεν αντέχει στην πίεση.
Περιμένουμε, επιτέλους, από την ΚΕΔ να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Εξυγίανση ακούμε και εξυγίανση δεν βλέπουμε. Ήρθε η ώρα κάποιοι διαιτητές να πάνε σπίτι τους και να αλλάξουν επάγγελμα.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω ένα μήνυμα: Επειδή όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα και όσο πηγαίνουμε προς το φινάλε, να γνωρίζουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες. Βλέπουμε την μεταχείριση που τυγχάνουν κάποιες άλλες ομάδες και ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει με τις ΕΠΣ και τους χρηματοδότες τους. Αλήθεια, τόσο μεγάλο ζόρι έχουν μερικοί να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ;

Επειδή, λοιπόν, ξέρουμε τι συμβαίνει, θα τα πω όλα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει και όπως πρέπει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ