
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ανάς Σαλάχ-Εντίν
Ενίσχυση της τελευταίας στιγμής θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου.
Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ανάς Σαλάχ-Εντίν και οι εξελίξεις στην υπόθεση -είτε θετικές, είτε αρνητικές- αναμένονται άμεσα.
Το Σάββατο (12/09) αναμένεται να είναι κρίσιμο για τις εξελίξεις στην υπόθεση, με τους ανθρώπους των «πράσινων» να είναι αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση του deal. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα για το αν οι επαφές είναι για δανεισμό ή για αγορά του 24χρονου Μαροκινού αριστερού μπακ.
Ο Σαλάχ-Εντίν συμμετείχε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Μουντιάλ, καταγράφοντας μάλιστα και τέσσερις συμμετοχές στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά στον κόσμο.
Την περασμένη σεζόν ο Μαροκινός μπακ αγωνίστηκε ως δανεικός στην PSV Αϊντχόφεν με την οποία κατέγραψε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι 17 από αυτές ήταν στην Eredivisie, ενώ αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια του Champions League και σε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Ολλανδίας.



















