Ο διάλογος του Γιώργου Σαββίδη με οπαδό του Άρη για τα μέτρα τάξης και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Ο διάλογος του Γιώργου Σαββίδη με οπαδό του Άρη για τα μέτρα τάξης και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Ο Γιώργος Σαββίδης, φαίνεται πως δεν χαρίζεται σε κανέναν, όπως κι αν λέγεται αυτός, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζει. Το μέλος της διοίκηση μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε οπαδό του Άρη για τα μέτρα τάξης του αγώνα στο Βικελίδης.

Ο Γιώργος Σαββίδης άνοιξε διάλογο μέσα από τα social media με οπαδό του Άρη, αναφορικά με τα μέτρα τάξης που έλαβε η αστυνομία στο ντέρμπι ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τον ΠΑΟΚ. «Φίλε καθόλου απαρατήρητο δεν πέρασε, ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Δεν ζω αλλού φίλε. Άκουσα και εγώ πως υπήρχε μεγάλη αναμονή, για να μπείτε στο γήπεδο, αλλά καταλαβαίνει πως αυτό ήταν το σχέδιο της αστυνομίας, για την ασφαλή άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ και όχι της δικής μου.

Δεν έχω ζητήσει ποτέ προστασία από την αστυνομία, πουθενά, όχι γιατί είμαι μάγκας, αλλά γιατί δεν μου αρέσει να απασχολώ τα όργανα της δημόσιας τάξης ενώ έχουν να ασχοληθούν με άλλα πιο σημαντικά πράγματα στη δουλειά του. Εύχομαι ειλικρινά να φτάσουμε σε σημείο να μην χρειάζεται καν αστυνομία στο γήπεδο. Να κάνουμε χαβαλέ και καζούρα στα Social Media, χωρίς να μου βρίζουν αισχρά την οικογένειά μου. Σε παρακαλώ άλλη φορά να μην βγάζεις συμπεράσματα αν με νοιάζει ή όχι, χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης ευχήθηκε στον οπαδό του Άρη, η ομάδα του να κερδίσει την ΑΕΚ. «Μακάρι κάποια στιγμή όντως να περιοριστούμε σε καζούρες όπως αυτή που έγινε στην Μηχανιώνα χωρίς να μπλέκουμε οικογένειες και παιδιά και οτιδήποτε άλλο. Μακάρι ρε Γιώργο. Συγνώμη αν παρεκτράπηκα αλλά ήμασταν σαν ζώα την Κυριακή και καθαρά από τύχη δεν θρηνήσαμε κάποιον γι’ αυτό μου βγήκαν όλα αυτά. Καλή συνέχεια», σχολίασε αρχικά ο φίλος του Άρη, με τον Γιώργο Σαββίδης να παραθέτει την βοήθεια που προσέφερε η οικογένεια Σαββίδη στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Νίκο Κυζερίδη, σημειώνοντας: «Αυτό είναι ένα παράδειγμα… Δεν κάνουμε και δεν χρειάζονται διαφήμιση τέτοιες ενέργειες! Καλή επιτυχία απέναντι στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ