Αγκάνθο : «Τεράστιο βιογραφικό στην Ισπανία ο Ερέρα, φαίνεται η δουλειά του»

Αγκάνθο : «Τεράστιο βιογραφικό στην Ισπανία ο Ερέρα, φαίνεται η δουλειά του»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη και νυν πρόεδρος των Ισπανών ποδοσφαιριστών, μάδας στη Superleague, τόνισε πως θέλει να επιστρέψει σύντομα στο Κλεάνθης Βικελίδης και έπλεξε το εγκώμιο των Πάκο Ερέρα και Ματέο Γκαρσία.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μίλησε για την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται στον Αρη και δήλωσε πεπεισμένος πως σύντομα ο «Θεός του πολέμου» θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλό. Παράλληλα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Πάκο Ερέρα και πως σιγά σιγά η δουλειά του Ισπανού αρχίζει να φαίνεται.

Επίσης σκιαγράφησε το προφίλ του Ματέο Γκαρσία, τόνισε ότι οι κίτρινοι θα πρέπει να κινηθούν έξυπνα προκειμένου να καταφέρουν να το κρατήσουν στο Βικελίδης, ενώ είπε ότι σύντομα θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Libero 107,4:

Για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Είχα ένα πολύ σημαντικό μίτινγκ και όπως πάντα παλεύω για τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών στην Ισπανία (σ.σ. είναι πρόεδρος των Ισπανών ποδοσφαιριστών)».

Για τη γνώμη του για τους ποδοσφαιριστές του Αρη και τον Πάκο Ερέρα: «Τους γνωρίζω όλους. Δυστυχώς όχι προσωπικά γιατί είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία. Τον Πάκο Ερέρα τον γνωρίζω γιατί έχουμε βρεθεί αντίπαλοι και έχουμε μιλήσει προσωπικά. Με τα υπόλοιπα παιδιά όχι».

Για το πρώτου του γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Πως να μην θυμάμαι. Παίζαμε με πορτοκαλί φανέλες και ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι. Ο Καπετάνος μου έδωσε την ασίστ και του στέλνω ένα φιλί».

Για την επιστροφή του Αρη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ο Αρης επέστρεψε εκεί που πρέπει να είναι. Χαίρομαι για τους οπαδούς της ομάδας. Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να ξαναλείψει από την Α’ Εθνική. Ήταν πολύ στενάχωρο για εμάς που δεθήκαμε με την ομάδα και προσπαθήσαμε να σώσουμε τον ΑΡΗ, παρά το ότι η ομάδα ακολούθησε διαφορετική πορεία. Ο Αρης πρέπει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός όπως τώρα και να χτίσει τα θεμέλια ώστε να πρωταγωνιστήσει».

Για το αν ο Πάκο Ερέρα είναι καλός προπονητής: «Συμφωνώ απόλυτα. Ο Πάκο Ερέρα είναι ένας προπονητής με τεράστιο βιογραφικό στην Ισπανία. Αρχίζει και φαίνεται η εμπειρία του στην ομάδα. Μένει να εγκλιματιστεί με το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά η δουλειά του έχει αρχίσει να φαίνεται».

Για το αν παρακολουθεί τους κίτρινους: «Φυσικά και παρακολουθώ τον Αρη. Πάντα τον παρακολουθούσα, πόσο μάλλον τώρα που επέστρεψε. Στην Ισπανία παρακολουθούμε αρκετά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στεναχωρήθηκα που χάσαμε το πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά είδα και πάλι τον Αρη πολύ ανταγωνιστικό και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε κάτι καλό».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο σκόραρε και αποβλήθηκε: «Εκτός από όλα αυτά, να προσθέσω ότι ήταν ένα παιχνίδι που παίζαμε όλη τη χρονιά και οι δύο ομάδες. Εκείνη τη χρονιά είχε πιο δυνατό ρόστερ. Εμείς προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα παραμονής. Η δική μου αποβολή ήρθε από την αφιέρωση που προσπάθησα να κάνω στον Άγγελο (σ.σ. Τσιπούρα) και στη συνέχεια το γκολ που φάγαμε από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ. Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν όπως πήγαν κόντρα στον Ατρόμητο».

Για το αγαπημένο του γκολ: «Δεν μου είναι δύσκολο να ανατρέξω στο μυαλό μου και να επιλέξω. Δυστυχώς έμεινα λίγο στον Αρη. Θα ήθελα να αγωνιστώ και άλλο και να πετύχω και άλλα γκολ για να μου είναι πιο δύσκολο να διαλέξω. Σίγουρα τα δύο γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένα ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη αλλά και το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ».

Για τη νοοτροπία το Ερέρα: «Το να περάσεις μια συγκεκριμένη μεθοδολογία δεν είναι τόσο απλό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ολόκληρη διαφορετική νοοτροπία. Οι ποδοσφαιριστές είναι δεκτικοί, αφομοιώνουν άμεσα τον τρόπο παιχνιδιού του Πάκο Ερέρα και για αυτό τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Μη ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα που επιστρέφει. Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι αυτά που ήθελαν οι φίλαθλοι αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και πιστεύω ότι ο Αρης θα μείνει σταθερά στη τροχιά της πεντάδας και θα τα καταφέρει».

Για τον Ματέο Γκαρσία: «Μέχρι τώρα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Η τεχνική κατάρτιση βοηθάει και την υπόλοιπη ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει και να μείνει σε υψηλό επίπεδο και αν μείνει σε αυτή την απόδοση, πολλές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του από την Λας Πάλμας. Θεωρώ ότι ο Αρης πρέπει να κινηθεί έξυπνα».

Για το αν θα επιστρέψει σύντομα στη Θεσσαλονίκη: «Φυσικά και θα έρθω. Μου έχει λείψει η Θεσσαλονίκη. Θέλω να μιλήσω με τον προπονητή και τους Ισπανούς παίκτες. Ο Αρης είναι στη καρδιά μου και θέλω να έρθω και να μιλήσω με ανθρώπους που πλέον θεωρώ οικογένεια μετά τα δύο χρόνια που πέρασα στη Θεσσαλονίκη».

Ενώ κλείνοντας μίλησε και για τα ψευδή δημοσιεύματα που γράφονται στην Ισπανία εις βάρος του: «Καταλαβαίνεις ότι κάποια συμφέροντα είναι πολύ πάνω από κάποια πράγματα. Έχω τη συνείδηση μου καθαρή και δεν με απασχολούν όσα γράφονται για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ