Παναθηναϊκός : Ανέλυσε τον ΠΑΟΚ ο Δώνης

Παναθηναϊκός : Ανέλυσε τον ΠΑΟΚ ο Δώνης

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε σε βίντεο τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ.

Στην ανάλυση του ΠΑΟΚ αφιερώθηκε η Πέμπτη. Ο Γιώργος Δώνης αντί για πρόγραμμα στο γήπεδο, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα προβολής στο «Γ. Καλαφάτης» και τους ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Ο 49χρονος προπονητής του «τριφυλλιού» στάθηκε φυσικά στα προτερήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Και κατόπιν αναφέρθηκε στο που θα μπορέσουν να χτυπήσουν οι παίκτες του. Ο Δώνης έχει διακρίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ δεν έχει γρήγορο αμυντικό transition και μπορεί να τον χτυπήσει τόσο από τα άξονα, όσο και από τα άκρα στην αντεπίθεση, διότι οι Μάτος, Βιεϊρίνια παίζουν ψηλά.

Όσο για τα θετικά, έκανε φυσικά αναφορά στον Πρίγιοβιτς και στην κινητικότητα του Πέλκα, ενώ μίλησε για την δύναμη του ΠΑΟΚ στα άκρα και στις στημένες φάσεις. Το προσεχές διάστημα φυσικά θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση, ενώ ο Δώνης θα έχει τετ α τετ και με αρκετούς παίκτες του και ειδικά τους νεαρούς. Οι «πράσινοι», παράλληλα, έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Άλτμαν συνέχισε το πρόγραμμα με μπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ