Ξάνθη : Το απίθανο ρεκόρ παραγωγικότητας του Γέντρισεκ

Ξάνθη : Το απίθανο ρεκόρ παραγωγικότητας του Γέντρισεκ

Ο Ερικ Γέντρισεκ έχει σκοράρει τα τελευταία 4 γκολ της Ξάνθης στο πρωτάθλημα και 5 συνολικά στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της ακριτικής ομάδας!

Αποκτήθηκε για να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επίθεση της Ξάνθης. Τον παίκτη που θα σηκώσει το βάρος των 19 γκολ που άφησε πίσω του ο περσινός αρχισκόρερ της ακριτικής ομάδας και 2ος του πρωταθλήματος, Χαμζά Γιουνές. Το ξεκίνημά του νωθρό και προβληματικό. Αλλά η έκρηξη του Ερικ Γέντρισεκ (περί ου ο λόγος) δεν άργησε να έρθει.

Ο 31χρονος (26/10/1986) Σλοβάκος επιθετικός ήταν για ακόμη μία φορά ο παίκτης-κλειδί στην εξαιρετική πορεία που κάνει η Ξάνθη. Με το γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε δαιμονειώδη.

Οχι μόνο έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά έχει πετύχει και τα τέσσερα τελευταία γκολ της Ξάνθης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μετά. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι ότι από τα συνολικά 6 γκολ που έχει στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, τα 5 τα έχει σημειώσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, ενώ είχε ένα στα οκτώ πρώτα!

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφερθούμε για ακόμη μία φορά στο σπουδαίο ταλέντο που ονομάζεται Δημήτρης Μελιόπουλος. Ο 17χρονος αμυντικός μέσος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος μετά το Μιλένιουμ (2000), που ξεκινά βασικός σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος είχε γίνει και ο πρώτος που έκανε συμμετοχή (σ.σ. στο Παναιτωλικός-Ξάνθη 1-3 στις 04/11/2017).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ