Κουλούρης, Σιδηρόπουλος και στη μέση ο… Πανιώνιος!

Κουλούρης, Σιδηρόπουλος και στη μέση ο… Πανιώνιος!

Η... μετακύληση της τιμωρίας του Κουλούρη για το ματς με τον... ΠΑΟΚ, ο «elite» Τάσος, τα κιτρινόμαυρα και ασπρόμαυρα μπλοκ και ο Πανιώνιος, που επιλέχθηκε για «θύμα».

Εχουν μεγάλη πλάκα οι ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεσμικοί και εξωθεσμικοί. Με τα «θύματα», ωστόσο, να μην βρίσκουν τόσο διασκεδαστική τη συγκεκριμένη κατάσταση, όσο εκείνοι που απλώς παρατηρούν όσα συμβαίνουν, ως θεατές του σόου που προσφέρεται απλόχερα κάθε αγωνιστική, κάθε βδομάδα.

Η υπόθεση του Ευθύμη Κουλούρη, για παράδειγμα, είναι ενδεικτική. Ως γνωστόν, ο επιθετικός του Ατρόμητου και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, πανηγύρισε με το… μοδάτο «εγώ σας γαμ…» ένα από τα γκολ του με τον Αστέρα Τρίπολης, «πιάστηκε» από την κάμερα, με αποτέλεσμα ο αθλητικός εισαγγελέας να ζητήσει να δει το βίντεο, ώστε να προχωρήσει στα προβλεπόμενα.

Ποια είναι τα προβλεπόμενα; Τιμωρία μίας αγωνιστικής και πρόστιμο… 80 ευρώ. Όπως ακριβώς συνέβη με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Κώστα Φορτούνη. Κι όμως, ενώ στις προαναφερόμενες περιπτώσεις οι κλήσεις ήταν άμεσες, ο Κουλούρης δεν κλήθηκε σε απολογία αυτή την εβδομάδα. Κάτι που συνεπάγεται ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Και θέλετε το καλύτερο; Ο διεθνής σέντερ φορ πιθανότατα θα κληθεί σε απολογία την ερχόμενη εβδομάδα και θα μάθει τη σχετική τιμωρία. Ποια είναι η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Ακόμη κι αν τιμωρηθεί την… Τετάρτη, για παράδειγμα, δεν προλαβαίνει να μην αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου τον Ηρακλή. Ετσι, η τιμωρία του θα πάει για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Κόντρα σε ποιον; Μα κόντρα στον ΠΑΟΚ, φυσικά. Οπου ούτως ή άλλως ο Κουλούρης δεν θα αγωνιζόταν (όπως και οι υπόλοιποι δανεικοί), βάσει σχετικής συμφωνίας μεταξύ Ατρόμητου και Δικεφάλου!

Όπως γίνεται αντιληπτό, το «θύμα» στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο Πανιώνιος. Με τους Νεοσμυρνιώτες, πέραν αυτού, να έχουν να… αντιμετωπίσουν και τον τυφώνα «Σιδηρόπουλος». Καθώς η ΚΕΔ επέλεξε τον «κορυφαίο» για την 3η του γκεστ εμφάνιση στη Super League, προκαλώντας… εγκεφαλικά στην Πλατεία. Διότι δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι ο «elite» Τάσος, που έχει μπει στο «μάτι» του «κιτρινόμαυρου μπλοκ», λογίζεται ως αγαπημένος του ασπρόμαυρου.

Κι αν προσθέσεις όλα τα παραπάνω τι προκύπτει; Αν μη τι άλλο, ένας σοβαρός λόγος για να ανησυχείς. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ανησυχούν στην Πλατεία, αλλά κάτι μου λέει ότι θα έπρεπε. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να είναι και ψυλλιασμένοι και να μην λένε μετά ότι δεν ήξεραν, δεν άκουσαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ