Μέσα και ο Βιεϊρίνια ενόψει Παναθηναϊκού

Μέσα και ο Βιεϊρίνια ενόψει Παναθηναϊκού

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και θα παίξει κανονικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω την ήττα από τη Βίντι. Οι νίκες φτιάχνουν ψυχολογία και οι ήττες χαρακτήρα. Τη διαφορά στο ποδόσφαιρο, άλλωστε, την κάνουν αυτοί που ξέρουν να διαχειρίζονται τόσο την επιτυχία όσο και την αποτυχία.

Η ήττα από τη Βίντι δυσκολεύει την κατάσταση στον όμιλο του Europa League, αλλά αποτελεί ένα χρήσιμο μάθημα για τη συνέχεια κι αν χρησιμοποιηθεί σωστά δεν κοστίζει κάτι πέρα από ένα δεδομένα κακό βράδυ.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει την ορθή διαχείριση, όπως έχει δείξει ότι μπορεί ως τώρα, και να βγει πιο δυνατός από την ήττα.

Λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, το αγωνιστικό τμήμα βρέθηκε σήμερα (26/10) το πρωί στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στη Βίντι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν με την κατοχή και το passing, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, έτσι στο ιατρικό δελτίο μένει μόνο το όνομα του Μαουρίσιο, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες.

Η αυριανή (27/10) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ