Ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ Αρης: «Προπονητή έχουμε και μάλιστα πολύ καλό»

Ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ Αρης: «Προπονητή έχουμε και μάλιστα πολύ καλό»

Οι κίτρινοι απάντησαν στα σενάρια που ήθελαν να τους αλλάξουν με το… ζόρι τεχνικό, στήριξαν δημόσια των Πάκο Ερέρα και έκαναν λόγο για «ευφάνταστα δημοσιεύματα».

Ο Άρης έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει φέρει παίκτες που ήδη πρωταγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και κλέβουν τις εντυπώσεις. Παρά ταύτα, τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε μία άνευ ουσίας παραφιλολογία, που αφορά στο μέλλον του Πάκο Ερέρα.

Οι άνθρωποι του Άρη, λοιπόν, θέλοντας να βάλουν τέλος σε κάθε τέτοια φήμη προχώρησαν σε κατηγορηματική διάψευση των -όπως τα χαρακτήρισαν- «ευφάνταστων δημοσιευμάτων», που ήθελαν τη θέση του Ισπανού στον πάγκο τους να κινδυνεύει.

Σύμφωνα με σημερινή (26/10) διαρροή της ΠΑΕ, τα σενάρια τέτοιου είδους, αντιμετωπίζονται μόνο ως αστεία και δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Αυτό που τονίζεται είναι πως επαφή με άλλον προπονητή δεν έχει γίνει, γιατί η ομάδα διαθέτει ήδη τεχνικό και μάλιστα πολύ καλό στη δουλειά του.

Τα στελέχη της ΠΑΕ επιθυμούν να παραμείνει η ομάδα στην ησυχία της και συγκεντρωμένη λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς ακολουθεί και αυτό με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ