Ντίνας : «Υπάρχει μια αισιοδοξία στην ομάδα» (vid)

Ντίνας : «Υπάρχει μια αισιοδοξία στην ομάδα» (vid)

Ο Θανάσης Ντίνας αναφέρθηκε στην αισιοδοξία του ΟΦΗ και στο ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και στην κρισιμότητα του αγώνα με την ΑΕΛ (27/10, 17:15).

Ο Θανάσης Ντίνας μίλησε στο κανάλι του ΟΦΗ για το ματς με τη Λάρισα στην AEL FC Arena, για την 8η αγωνιστική της Superleague το απόγευμα του Σαββάτου (27/10, 17:15).

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην αισιοδοξία της ομάδας του και στο ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ, αλλά και στην κρισιμότητα του αγώνα με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χρειαζόμασταν μια σημαντική νίκη, όπως αυτή που πετύχαμε. Και για αγωνιστικούς λόγους και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς. Το καταφέραμε και ήταν πολύ σημαντικό. Υπάρχει μια αισιοδοξία στην ομάδα. Τώρα και με αυτή τη νίκη, είναι ευκαιρία, να ανακάμψουμε ακόμα περισσότερο. Και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε.

Αυτά τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Αν και είναι ακόμα στην αρχή. Παίζουμε με μια ομάδα με ίδιους στόχους. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, το πιστεύω. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα και θα πάμε για το καλύτερο. Ήμασταν λίγο άτυχοι, λίγο απ’ όλα. Τώρα έχουμε αισιοδοξία και είμαστε όντως πιο έτοιμοι για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ