ΑΕΛ: Με Ζίζιτς και Καρανίκα απέναντι στον ΟΦΗ

ΑΕΛ: Με Ζίζιτς και Καρανίκα απέναντι στον ΟΦΗ

Οι δύο παίκτες εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τη Λαμία και βρίσκονται κανονικά στην 20μελή αποστολή για το αυριανό (27/10) ματς με τους Κρητικούς - Εκτος έμειναν οι Λεοζίνιο και Μόρσι.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (17:15), για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Βυσσινί, Τζιανλούκα Φέστα, στο παιχνίδι με τους Κρητικούς θα έχει στη διάθεσή του και τους Νίκολα Ζίζιτς και Νίκο Καρανίκα, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τη Λαμία και βρίσκονται κανονικά στην 20μελή αποστολή. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Λεοζίνιο, που έχει υποστεί κάταγμα μετακαρπίου, αλλά και ο Μπασέμ Μόρσι, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του την Αίγυπτο και αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά οι επιλογές του Φέστα: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ