Ολυμπιακός : «Νίκη πάση θυσία» έλεγαν οι παίκτες

Ολυμπιακός : «Νίκη πάση θυσία» έλεγαν οι παίκτες

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι για τη νίκη, λέγοντας πως θέλουν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους για την υποδοχή στην Κέρκυρα

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα εκτός έδρας την Κέρκυρα και οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Αν το πετύχουν θα είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που οι Πειραιώτες θα μετρήσουν τρεις συνεχόμενες νίκες και ο Τάκης Λεμονής ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν το 100% για την επίτευξη του στόχου τους.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και οι παίκτες του Ολυμπιακού έλεγαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή των πρωταθλητών, πόσο σημαντικό είναι το ματς στην Κέρκυρα. «Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία» συμφωνούσαν οι ερυθρόλευκοι που γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά ότι η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη.

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο από οπαδούς της ομάδας του Πειραιά ενώ και σήμερα το ματς θα γίνει σε μικρό Καραϊσκάκη. Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών θα δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες για να ενισχύσουν την ομάδα τους και οι ερυθρόλευκοι έλεγαν χαρακτηριστικά. «Ο κόσμος δείχνει παντού την αγάπη του για την ομάδα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».

Ο Λεμονής θα μιλήσει ξανά στους παίκτες του λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο και θα ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό του ματς, ώστε οι πρωταθλητές να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ