Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τον Αλαφούζο

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τον Αλαφούζο

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε ήδη 1 εκατ. ευρώ για τις υποχρεώσεις του Οκτωβρίου ενώ αναμένεται να φτάσει συνολικά τα 2,5 εκατ. τις προσεχείς ημέρες ώστε να καλύψει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τήρησε τη δέσμευσή του και έβαλε τα πρώτα χρήματα στα ταμεία του Παναθηναϊκού για τις άμεσες υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» έβαλε 1 εκατ. ευρώ ώστε να καλυφθούν οι πιο επείγουσες εκκρεμότητες που υπάρχουν, όπως είναι η Εφορία. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» μάλιστα αναμένεται να βάλει κι άλλα χρήματα τις επόμενες δύο εβδομάδες, που συνολικά θα φτάσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ ώστε τμηματικά να πληρωθούν όλοι όσοι έχουν λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε την Παρασκευή (26/10) στο Κορωπί και ενημέρωσε τους παίκτες ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν πληρωμές τονώνοντάς τους έτσι και το ηθικό ενόψει Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί σε ό,τι αφορά το 1 εκατ. ευρώ που μπήκε στην ΠΑΕ, ότι από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζο λέγεται πως προέρχεται από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, κάτι πάντως που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ