Ναουέλ : «Όνειρό μου να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ναουέλ : «Όνειρό μου να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Ματίας Ναουέλ μίλησε για την ευκολία με την οποία προσαρμόστηκε στην Ελλάδα, τις θέσεις που μπορεί να αγωνίζεται και το κενό του Γκερέρο που «πρέπει να βοηθήσουμε να αναπληρωθεί».

Ο Ματίας Ναουέλ παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (29/10, 19:00) και μίλησε για την ευκολία με την οποία προσαρμόστηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, το… μόνιμο χαμόγελο που υπάρχει στο πρόσωπό του, τις θέσεις που μπορεί να αγωνίζεται και το δικό του ποδοσφαιρικό «όπλο», το κενό του Γκερέρο που «πρέπει να βοηθήσουμε να αναπληρωθεί» και το ματς με την Ντουντελάνζ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς περνάει στην Ελλάδα και το πώς κύλησαν αυτοί οι πρώτοι μήνες: «Όλα είναι πάρα πολύ καλά, προσαρμόστηκα γρήγορα στην ελληνική κουλτούρα, περνάω όμορφα, η οικογένειά μου είναι καλά και είμαι κι εγώ καλά».

Για το ότι είναι χαμογελαστός: «Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό μου, πάντα υπάρχει στο πρόσωπο μου και πάντα κάνει εντύπωση στον κόσμο γιατί προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένος και να απολαμβάνω κάθε στιγμή της ημέρας μου».

Για το αν μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό ή μόνο στις πτέρυγες: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, μου αρέσουν όλες οι θέσεις. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή, ότι μου πει ο προπονητής θα κάνω και ό,τι κι αν μου ζητήσει θα μου αρέσει».

Για το αν μετά τον τραυματισμό του Γκερέρο, έχει καταλάβει ότι όλοι, ακόμα και οι περιφερειακοί επιθετικοί, πρέπει να σκοράρουν: «Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, πρέπει να βοηθήσουμε να αναπληρωθεί το κενό του Γκερέρο, περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή για να δούμε πως θα κινηθούμε. Όλοι όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν θεωρεί ότι η ταχύτητα είναι το πλεονέκτημα στο παιχνίδι του: «Είναι αλήθεια ότι είμαι γρήγορος, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με την ταχύτητα μου. Προσπαθώ όμως να καλύψω και τα κενά, να βρίσκομαι στη σωστή θέση, αλλά σίγουρα η ταχύτητα είναι κάτι που βοηθάει».

Για το ματς στο Λουξεμβούργο με την Ντουντελάνζ: «Είχαμε ένα σερί τριών κακών αποτελεσμάτων στην Ελλάδα γι’ αυτό θέλαμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στα θετικά αποτελέσματα. Το επόμενο παιχνίδι μας ήταν στο Λουξεμβούργο κι εκεί έπρεπε να αλλάξουμε την κατάσταση. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, το καταφέραμε. Αυτό το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν για να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν ο Απόλλων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό λόγω του γεγονότος ότι χρειάζεται επειγόντως βαθμούς: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, επιστρέφουμε με αυτοπεποίθηση από το Europa League, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το όνειρο που θα ήθελε να πετύχει στον Ολυμπιακό: «Να κατακτήσω πολλούς τίτλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ