Το μήνυμα του Πέλκα για την ήττα από τη Βίντι  και το ματς με τον Παναθηναϊκό (pic)

Το μήνυμα του Πέλκα για την ήττα από τη Βίντι και το ματς με τον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Δημήτρης Πέλκας σχολίασε μέσω social media την ήττα του ΠΑΟΚ από την Βίντι αλλά και το επικείμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Πέλκας γιόρτασε τα γενέθλια παρέα με συμπαίκτες, που του ετοίμασαν μια ασπρόμαυρη τούρτα με το νούμερο «10». Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τους ευχαριστήσει στέλνοντας το μήνυμα για την ήττα από τη Βίντι και το ματς της Δευτέρας (29/10) με τον Παναθηναϊκό.

«25 λοιπόν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας, μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους προσωπικά άλλα είναι αδύνατον! Από την μεριά μου θέλω να ευχηθώ να έχετε υγεία, προπάντων και να χαμογελάτε συνέχεια!

Υ.Γ Σίγουρα τα φανταζόμουν και τα ήθελα διαφορετικά τα γενέθλιά μου, αλλά ο προηγούμενος χρόνος μου έμαθε με τον χειρότερο και τον καλύτερο τρόπο ταυτόχρονα πως το ποδόσφαιρο είναι σκληρό.

Μια ήττα, όσο άσχημα κι αν ήρθε, δεν μπορεί να μας πτοήσει. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί από κάθε δοκιμασία. Την Δευτέρα όλοι στο γήπεδο!».

https://www.instagram.com/p/BpboCtghhtc/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ