«Άστραψε και βρόντηξε» ο Καραπαπάς (pics)

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Καραπαπάς (pics)

Δυναμική απάντηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, για όλα και προς όλους.

Ο Κώστας Καραπαπάς με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έστειλε τη δική του δυναμική απάντηση για όλα και προς όλους, ενώ πήρε τη δική του θέση με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι δούλοι πολλών αφεντάδων συνεχίζουν και σήμερα.

Αναλυτικά οι δημοσιεύσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι δούλοι πολλών αφεντάδων συνεχίζουν και σήμερα. Ο Βέργης, γνωστός κομπλεξικός Παναθηναικός πλέον δε γράφει μόνο για τη χολή του αλλά και αυτά που του υπαγορεύει αυτολεξεί το νέο κίτρινο αφεντικό του που είναι και απόφοιτος Δημοτικού και δυσκολεύεται ακόμα και στην υπαγόρευση. Τώρα αυτό πως να το χαρακτηρίσεις; Ξεπέρασαν τον πάτο της ξεφτίλας. Είναι στον απόπατο. Δεν υπάρχει λέει η εφημερίδα Live Sport πλέον «συμμαχία» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟΚ. Λες και υπήρχε… Ρε Βέργη ακόμα δεν κατάλαβες κι εσύ και ο υποβολέας σου ότι εμείς δεν έχουμε ανάγκη καμιά συμμαχία; ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και όλοι σας ήταν πάντα και θα έτσι θα είναι… Και αυτό που θα σας κάνει δυστυχισμένους αιώνια είναι ότι θα είστε ακόμα και έτσι ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…».

«Επίθεση κάνει σήμερα ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στον Sotiris Poulopoulos και τον Manolis Gavathiotis για χάρη του Θωμά, του αδερφού του. Εγώ τον καταλαβαίνω. Αν είχα κι εγω έναν αδερφό και έτρωγε τις καταδίκες τη μια πίσω απο την άλλη, θα τον στήριζα με κάθε τρόπο. Στο τέλος δηλαδή θα μας πεί ότι ο Θωμάς δεν έχει δεί διαιτητή στη ζωή του. Ή ότι ο ήλιος χρόνια τώρα βγαίνει απο τη Δύση. Καλά κάνετε κι εσείς και ο προστάτης σας.
Όμως, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μια και δεν μπορεί κανείς να την αλλάξει. Δεν είναι θέμα… Άποψης…» αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς στη δεύτερη δημοσίευση του.

 

Και λίγη ώρα αργότερα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ έγραψε χαρακτηριστικά: «Βέβαια για να είμαι ειλικρινής υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε Θωμά και Βίκτωρα. Ο Θωμάς ακούει έναν και προφέρει όπου του λέει εκείνος. Ο Βίκτωρας πάλι δεν έχει θέμα να τα παίρνει απο παντού. Και αν αρχίσουμε τις ιστορίες για Ευελπίδων γιατί έχουμε να κάνουμε και με μερικούς δικομανείς να είστε έτοιμοι να βγούν και χαρτιά με νούμερα και ημερομηνίες…»

Το δημοσίευμα που αναφέρεται ο Κώστας Καραπαπάς είναι το εξής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ