ΠΑΟΚ : Οι δεύτερες επιλογές δείχνουν… αδυναμία

ΠΑΟΚ : Οι δεύτερες επιλογές δείχνουν… αδυναμία

«Τελικά ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στον πάγκο του;». Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί από την Πέμπτη το βράδυ το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ. To10.gr έχει τις απαντήσεις και σας τις παραθέτει.

Στο «to10.gr» ανοίγουμε τον φάκελο «βάθος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ» δίνοντας απαντήσεις στο ερώτημα που απασχολεί τους φιλάθλους της ομάδας μετά την ήττα από τη Βίντι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο συγκεκριμένο ματς έκανε ένα μικρό rotation προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους «βασικούς» ποδοσφαιριστές ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (29/10) στο γήπεδο της Τούμπας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το πράττει ο Ρουμάνος τεχνικός, όμως είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ηττάται στην έδρα του δεχόμενος δύο τέρματα και χωρίς να σκοράρει.

Τελικά οι Θεσσαλονικείς έχουν βάθος στον πάγκο τους ή όχι; Το καλοκαίρι έγιναν ουσιαστικές κινήσεις ή όχι και γιατί; Αν δούμε το θέμα χωρίς να φορέσουμε Ασπρόμαυρα γυαλιά καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως δεν αποκτήθηκαν παίκτες εκεί που «πονούσε» η ομάδα. Αποδείχθηκε μετά από τέσσερις μήνες και αφού έχει δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος προσαρμογής πως από την ομάδα του ΠΑΟΚ λείπουν οι λεγόμενες δεύτερες αξιόπιστες επιλογές.

Κεφάλαιο σέντερ φορ ή αν προτιμάτε ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Πρίγιοβιτς. Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι Ακπόμ και Καρέλης. Μέχρι στιγμής ο μοναδικός που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ο κρητικός επιθετικός, με τον Άγγλο να περιμένει, στα τέλη Οκτωβρίου, να πάρει σειρά. Όταν ο «Killer» Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν αγωνίζεται τα γκολ τα βλέπουν στην Τούμπα με το κιάλι. Σε τρεις αναμετρήσεις χωρίς τον Σέρβο διεθνή επιθετικό (Τσέλσι, Άρης και Βίντι) μόλις έναν γκολ σημείωσαν οι Ασπρόμαυροι.

Κεφάλαιο στόπερ. Το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο ναι μεν είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, όμως στον ΠΑΟΚ κοντεύουν ακόμα και στα φιλικά να αγωνίζονται σε όλο το 90λεπτο. Χατσερίντι και Μαλεζάς είναι μόνιμοι θαμώνες σε πάγκο και εξέδρα. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια τα περισσότερα στην Ευρώπη με τον Λουτσέσκου να μη του δείχνει εμπιστοσύνη, ενώ ο δεύτερος ακόμα περιμένει μια ευκαιρία από τον Ρουμάνο τεχνικό. Αν, χτύπα ξύλο, τραυματιστεί κάποιος από τους Βαρέλα ή Κρέσπο τότε… στην Τούμπα κάνουν τον σταυρό τους να πάνε όλα καλά.

Κεφάλαιο Μάτος. Εκτός από το ματς Κυπέλλου με τον Άρη, ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται ακατάπαυστα. Η επιλογή της παραμονής του Κίτσιου στην ομάδα, μάλλον έγινε για να μην προχωρήσει η ομάδα σε πολλές μεταγραφές και να δοθεί μια ευκαιρία στον Έλληνα αμυντικό, από την στιγμή που είχε μια γεμάτη περσινή χρονιά στο Βελγικό πρωτάθλημα. Και σ’ αυτή την περίπτωση, ο Λουτσέσκου δείχνει να έχει πάρει την απόφαση του πως ο Λέο Μάτος θα είναι αυτός που παίζει βρέξει χιονίσει στην δεξιά πλευρά.

Κεφάλαιο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος αν δεν τραυματιζόταν, σίγουρα θα είχε κλατάρει. Η απουσία του στο ματς με τη Βίντι ήταν εμφανής, ακόμα και σ’ αυτό με τον Άρη παρότι ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Βικελίδης. Με τον 29χρονο στην ομάδα οι Ασπρόμαυροι είναι πιο δημιουργικοί. Το κενό του δεν κάλυψε σε καμία περίπτωση ο Σάκχοφ ο οποίος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο ρόλο του αντί-Μαουρίσιο.

Στον ΠΑΟΚ, βλέποντας αυτή την κατάσταση έχουν ανοίξει το φάκελο «μεταγραφές Ιανουαρίου» μήπως και καταφέρουν να βρουν στην Ελληνική και ξένη αγορά κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις παικτών, αλλιώς τα πάντα θα μετατεθούν για το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν δεν υπάρξει βελτίωση τότε θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους λήγουν το 2019. Αν η προσφορά τους είναι μικρή τότε δεν θα κατατεθούν προτάσεις για ανανεώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ