Παπαδόπουλος: «Αν δεν μπορείς να  κερδίσεις, δεν πρέπει να χάσεις»

Παπαδόπουλος: «Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν πρέπει να χάσεις»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι από την στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, καλό είναι να μην το χάσεις

Αρκετά χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι με τη Λάρισα, τονίζοντας ότι από την στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, καλό είναι να μην το χάσεις. Επιπλέον, μίλησε και για την παρουσία ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και για την φάση που διαμαρτύρεται η ΑΕΛ για πέναλτι.

Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε:

Για την εικόνα του αγώνα: «Κατά την άποψη μου ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησε ο σχηματισμός που ξεκίνησε η Λάρισα, με τους τρείς πίσω. Και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ σωστά. Πολύ γρήγορα ο αντίπαλος άλλαξε το σχηματισμό του και εκεί βρήκαμε προβλήματα. Θα έλεγα ότι ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε μοιρασμένο και σε φάσεις, λίγες φάσεις και σε κατοχή μπάλας και σε ποιότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς αναλωθήκαμε στο να αμυνθούμε περισσότερο, κάτι που δεν μας αρέσει, μόνο να αμυνόμαστε. Επρεπε να πάρουμε τη μπάλα και να παίξουμε περισσότερο. Όμως είπα και στα παιδιά, ένα παιχνίδι, που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει να το χάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Βλέπουμε το επόμενο ματς».

Για τους ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Εχουμε λιγότερες διαμαρτυρίες, λιγότερα παράπονα, δεν τα βγάζουμε προς τα έξω. Θεωρώ όμως, ότι υπάρχουν πολύ καλοί Ελληνες διαιτητές και κατά την άποψη μου και σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό διαιτητή στο παιχνίδι. Μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη για το παιχνίδι, αλλά η άποψη μου είναι ότι ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός. Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία».

Για την φάση που ζήτησε πέναλτι η Λάρισα: «Δεν έχω άποψη. Νομίζω ότι δεν είναι πέναλτι. Αλλά δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά, από τη θέση που ήμουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ