Στρέζος: «Καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς»

Στρέζος: «Καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν ευχαριστημένος για την ισοπαλία με την Λάρισα και τόνισε ότι οι Κρητικοί μπορούν να παίξουν ακόμη καλύτερα.

Ο Γιώργος Στρέζος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ στην ισοπαλία χωρίς γκολ απέναντι στη Λάρισα. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος για τον βαθμό της ισοπαλίας, ιδιαίτερα διότι ήταν στην έδρα μιας ομάδας που έχει κι εκείνη στόχο την παραμονή. Επίσης αφού τόνισε ότι η άμυνα είναι ομαδική δουλειά, είπε ότι η ομάδα του μπορεί να αγωνιστεί ακόμη καλύτερα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του ΟΦΗ στην κάμερα της NOVA: «Είναι ομαδική δουλειά να κρατήσεις το μηδέν, όλη η ομάδα δούλεψε καλά και με τον Ολυμπιακό και σήμερα. Είναι καλό αποτέλεσμα γιατί είναι απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά η ομάδα θέλει λίγο χρόνο για να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Έχουμε δέσει σε ένα σημαντικό βαθμό σε ότι αφορά την αμυντική μας λειτουργία».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε δεχθεί γκολ με αρκετούς τρόπους, και μέσα μας δεν θέλουμε να δεχθούμε κάποιο τέρμα σε παιχνίδια που κυλούν όπως αυτό με την ΑΕΛ. Θα πρέπει να το αποβάλουμε αυτό σιγά σιγά, και όταν είμαστε στην ισοπαλία, να κυνηγάμε τη νίκη». Για το μέλλον σχολίασε ότι «μέσα στην έδρα μας, το «πρέπει» υπάρχει πάντα, έτσι θα είναι και απέναντι στον Απόλλωνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ